VIDEO: TIMEOUT! JEG HAVDE ET SAMMENBRUD! (meget personligt)

VIDEO: Min sygdom, min depression… Jeg føler mig fanget… (meget personligt)

depression

YouTube: “Min sygdom og min depression” – Sy Lee (Official)

Hey Honeybees… Jeg har skammet mig utrolig meget over min forrige video: “Jeg er meget alvorligt syg” omkring mit helbred og min depression, hvor jeg fik et sammenbrud i videoen. I den nye video her i indlægget forklarer jeg mange ting, der er sket i mit liv, så I forstår mig måske lidt bedre som person, og hvorfor jeg netop fik et sammenbrud i videoen. Der var også en særlig grund til at den forrige video blev lavet. Nu er jeg mere klar i hovedet til at sidde her og lave alt det her til Jer i stedet for at skamme mig selv og hvad jeg har været hudløst ærlig omkring og gemme mig væk fra emnet. Jeg har været så meget i tvivl om at slette alt, men jeg har bearbejdet mine tanker om at have depression som et tabu, og jeg erkender i dag, at jeg har depression og har mange ting, som jeg skal bearbejdes… Jeg har altid troet, at alt det, som jeg lavede førhen, var lykke for mig, men i dag ved jeg præcist (tror jeg), hvad lykke er for mig… Min største lykke og drøm i dag er at blive rask… F**k alt andet nu… Jeg vil gerne ud af den onde cirkel… Jeg har modtaget utrolig mange beskeder fra Jer, og jeg har ikke formået at svare Jer alle tilbage, men tusind tak for Jeres omsorg og forståelse. Jeg er rørt til tårer, for jeg havde ikke regnet med al den kærlighed. Jeg er på en måde lettet, men jeg skammer mig stadig (noget som jeg skal arbejde med mig selv), at I ved så meget mere omkring mig som person, når det er så privat. Jeg har altid været f**kin’ god til at holde facade på i mange år (det gør man i de brancher, som jeg bevæger mig i), og det blev til en vane at lade som om, at alt er perfekt udadtil, men det har det ikke været. Jeg behøver ikke at have facaden på længere…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: TIMEOUT! JEG HAVDE ET SAMMENBRUD! (meget personligt)