JACKPOT! SPAR -25% PÅ ALT MYPROTEIN TRÆNINGSTØJ | MEN & WOMEN

VIDEO: TIMEOUT! JEG HAVDE ET SAMMENBRUD! (meget personligt)

Honeybees… Det er præcist 7 dage siden min fødselsdag, og det er også 7 dage siden, at jeg har været aktiv på mine sociale medier som bloggen, facebook, snapchat og instagram etc. Jeg havde brug for en timeout, for jeg fik bogstaveligt et sammenbrud på min fødselsdag for 7 dage siden, fordi jeg har måttet opgivet mange af mine modeljobs i asien, og jeg føler mig fanget i DK… Jeg har lavet en video om alt, hvad der sker lige pt: HER. Først og fremmest tusind tak for alle Jeres søde fødselsdagshilsner! Jeg påskønner hver enkel af dem! Jeg havde brug for et break fra alt og finde ud af hvad jeg ville med livet nu, hvor jeg er syg og må indstille på en masse ændringer i livet. Jeg har kæmpe nedtur på for tiden, for lige NU skulle jeg have været i asien og arbejde som model for en masse asiatiske brands og bo i asien i en lang periode, og det var også derfor jeg havde opsagt min lejlighed! Men jeg måtte lytte til min læge og tænke på at blive rask… Jeg føler mig fanget i DK pga. mit helbred og min depression, der påvirker så mange ting og mange af mine drømme, at jeg fik nok af det hele, og jeg fik bogstaveligt talt et sammenbrud på min fødselsdag. For 7 dage siden skulle jeg være overdrevet glad og fejre min fødselsdag med min allerbedsteven, hvilket var en smuk aften med det bedste selskab, men jeg brød fuldstændig sammen efter middagen… På en smuk og velplanlagt aften af min bedsteven gik der bare en masse tanker i mit hoved og jeg brød bare sammen senere på aftenen… Jeg hader, når jeg har det sådan, og jeg hader, at jeg er så emotionel ustabil… Det er grunden til, at jeg har holdt mig væk… Nu ved I det! Men jeg er back on track, og jeg har det fint, og jeg kan lige overskue sociale medier for tiden…

I forstår mig måske bedre som person og hvorfor jeg netop har det sådan her for tiden i min video:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JACKPOT! SPAR -25% PÅ ALT MYPROTEIN TRÆNINGSTØJ | MEN & WOMEN