SY LEE: Din personlige body butter | The Body Shop

SY LEE: Ups… Shhh… Ik’ døm mig…

img_2565

Honeybees… Ok, folk har gået amok på mit Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), da jeg havde mit Snapchat åbent i et døgn, så I kunne komme med en masse spørgsmål, som jeg kunne besvare. Jeg har længe holdt mig væk fra realityshows i mange år, selvom jeg bliver tilbudt noget hver år (I ville nok få et chok, hvis I bare vidste, hvad jeg kunne have lavet) og I ved nu, hvorfor jeg netop har gjort det, nemlig min tilstand har været meget ustabil i mange år, og det kommer i første række, og jeg har heller ikke haft det godt hver eneste gang, hvor jeg har deltaget i noget reality. Derudover er jeg meget alvorlig syg i dag (som jeg har været totalt åben omkring emnet), så jeg vil passe på mit helbred end at gå rundt og lege reality-personlighed.

Jeg har været dagens hemmelig gæst i studiet hos TV3. Det er utroligt, at I dømmer mig allerede på forhånd, efter I så mit opslag med dette billede, at jeg er snotdum, fordi jeg har valgt at deltage i Paradise Hotel 2017. Nu skal I høre her!

For det første ved I ikke, hvad jeg har lavet som dagens gæst i studiet, og for det andet hvordan kan I sige, at jeg er snotdum, fordi jeg vælger så et program, hvis nu var det, jeg ville?! I vælger allerede at dømme folk og mig på forhånd pga. ‘Paradise All In’ i det her tilfælde, er pisse uforskammet. Jeg synes ikke, at der er noget galt i det program. Hvis folk er i et stadie i deres liv og de fx drukner i kedsomhed eller har brug for at slå sig løst og har behov for denne oplevelse, skal de bare kaste sig ud i det. Jeg har selv været der i det stadie på en måde dengang, selvom jeg er kendt for alt muligt andet i dag og har kæmpet for at re-brand mig selv som noget andet, men jeg skammer mig ikke over at have været med i et par realityshows, og jeg vil understrege, at man ikke er snotdum, fordi man vælger at deltage i reality-programmer fx som Paradise Hotel. Det er måske ikke lige de skarpeste knive, der er med i så nogle programmer til tider, men man kan ikke generalisere alle! Alle er intelligente på hver sin måde. Nogen er mere til det faglige (fx mig med en universitetsuddannelse) eller andre er mere socialt eller business orienteret eller noget helt andet. Alle slags typer findes i et realityprogram, så lad være med at dømme på forhånd…

Det, der pisser mig af, er at folk dømmer andre allerede på forhånd. Især når det kommer til reality-programmer og reality-personligheder. Det synes jeg ikke er i orden. Jeg har også min holdning omkring diverse programmer, men folk har lov til at gøre, hvad de end har lyst til, og jeg ved sgu da selv, hvad der er godt eller ej for mit eget bedste, så folk skal ikke komme her og belære mig og sige, at jeg er snotdum bare fordi de ser dette opslag, der er relateret til et reality-program som Paradise Hotel…

Kig på dig selv og se hvad du har opnået ift. mig og så bagefter kald mig dum… Jeg kan remse, hvad jeg har udrettet og oplevet i så en ung alder og jeg har mine uddannelser i orden. Jeg kalder ikke andre mennesker for dumme. Vi har alle hver især vores unikke sider og kvaliteter, og alle kan være intelligente på hver sin måde. Ignorante og uciviliserede mennesker er der for mange af… En irritation, som jeg ville lige ud med…

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Din personlige body butter | The Body Shop