SY LEE: Jeg tager det store skridt... Meget personligt... (Min tilstand)

SY LEE: Min første røde løber i år ’17, hvor jeg er syg… Gallapremiere på ‘LEGO Batman Movie’

img_2624

Hey Honeybees… Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid… Nu har jeg været så hudløst ærlig omkring min tilstand, så I ved, hvorfor der netop er disse mange små breaks fra mine sociale medier i ny og næ. Jeg har tidligere nævnt, at jeg har holdt mig væk fra røde løber events siden jul, da til den sidste røde løber event i december lige før jul, gik det op for mig, at det var bedst at holde mig fra dem. Jeg så nemlig forfærdelig ud på den røde løber og jeg har faktisk ikke blogget eller vist noget fra den aften overhovedet. Jeg har aldrig været så tynd og grå i hovedet som til den røde løber i december. Jeg er nu begyndt ligeså stille at komme til livs igen og kan rumme lidt mere og dukker op til de enkelte blog events og filmpremiere, som jeg lige kan magte. I skal ikke snydes for mine billeder fra min allerførste røde løber event tilbage starten af februar måned, hvor jeg valgte for første gang at stå ved mit helbred og min sygdom sammen med mine kæreste. Jeg har indset, at jeg kan ikke gemme mig forevig. Det er en kæmpe lettelse, at jeg har fortalt nogen fra min familie og få tætteste venner omkring, hvad jeg går igennem, så de ved, når jeg siger, at jeg ikke kan magte noget i dag… Forresten tusind tak for jeres omsorg og de mange søde beskeder, som jeg har modtaget efterhånden… Evig taknemmelig! Jeg valgte at optegne Batman-masken på mit ansigt, så jeg kunne skjule… Men jeg har indset, at perfekt makeup og hår kan skjule uperfekthed, men de kan ikke skjule mine følelser…

Til min første røde løber i 2017, var jeg inviteret til en super sød og hyggelig gallapremiere på den nye Lego Batman Movie på Imperial, og til Jer der følger mig efterhånden ved, at jeg har en svaghed for Disney film og generelt animationfilm, så denne gallapremiere passede lige til mig! Jeg valgte at bruge denne dag med familien og det var skønt at stå frem med min tilstand i offentligheden med familien bag min ryg. ‘Lego Batman Movie’ er hylendemorsom og har mange kække og humoristiske scener. Selv de voksne grinte meget under salen og børnene elskede den. Der var serveret de lækreste mini burger i forskellige varianter og slik og en masse lego Batman legetøj til børnene. Det var den hyggeligste gallapremiere længe på Imperial, som jeg kan varmt anbefale. Tjek lige den sjove trailer på Lego batman Movie nederst i indlægget! Jeg glæder mig til at få børn en dag, så jeg kan tage dem med til disse superhyggelige gallapremiere! Se mine udvalgte fra den aften på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her):

img_8347 img_8353img_2626img_8359 img_2356 img_2625


Traileren på ‘Lego Batman Movie’:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeg tager det store skridt... Meget personligt... (Min tilstand)