SY LEE: Jeg har taget en stor beslutning... (Min nuværende tilstand)

SY LEE: Kvalitetstid i aften på restaurant ‘Köd’ – Must-Try!

img_2464

Hey Honeybees! Håber I har haft en skøn weekend. Det er den første weekend længe, hvor jeg har fået lidt liv igen og kommer ud og lever igen blandt mennesker.. Det har været rart. Jeg skal nok blogge om min weekend, og min tilstand, men lige pt går det lidt bedre. Jeg kan ikke lade mit liv gå i stå….

I aften skal jeg fejre min allerbedste vens fødselsdag, som i måske kender fra Fristet sæson 1. Jeg elsker Restaurant Köd og de har seriøst de bedste steaks i København i følge mig. Det er længe siden jeg har spist her og været rigtig ude så jeg glæder mig som et lille barn. Hvis I aldrig har prøvet Köd må I simpelthen herinde. Det er et must-try steak restaurant i Kbh! Alle deres sideorders, som jeg husker, er  utroligt himmelsk! Jeg skal ind på den, som ligger på Vesterbrogade, der i følge mig, er den hyggeligste med altid god service og dejlig stemning.

Jeg overrasker ham også senere med lagkage og gave hos mig. Jeg håber, at han bliver glad for denne aften! Jeg har også savnet kvalitetstid og nyde det smukke københavnske liv og god mad. Ønsker Jer en skøn aften! Følg med på Snapchat: SyLeeStarlight og se maden!

img_2467 img_2468 img_2469 img_2470 img_2471

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeg har taget en stor beslutning... (Min nuværende tilstand)