SY LEE: Chinese New Year! Happy New Year Y'all! (Min tilstand)

VIDEO: Jeg er meget alvorligt syg. (Meget personligt)

Foto: YouTube video "jeg er meget alvorligt syg."

Foto: YouTube video “jeg er meget alvorligt syg.”

Honeybees… Jeg har været rigtig meget i tvivl, om jeg skulle dele alt det her med Jer, men jeg har ikke lyst til at have facaden på længere. Jeg har det ikke godt, og det har jeg ikke haft længe, og jeg anerkender mine problemer nu, som jeg har før i tiden syntes er et tabu. Det er en meget personlig video og jeg har aldrig været så sårbar, som jeg er i dag, og jeg føler mig totalt blottet på alle måder. Allermest så føler jeg mig klam og ulækker at se og høre på, men jeg har fået et nyt syn og ny tilgang til livet, og jeg har intet skjule længere. Jeg har nye prioriteringer og de rigtige livsværdier, og jeg ser livet som virkelig noget værdifuldt i dag. Jeg har også været frustreret over min sygdom, men jeg har accepteret den i dag, og jeg må ændre mine drømme og planer bl.a. om at rejse og arbejde udlandet og mit baby-projekt (at være alenefar) er lagt på hylden osv. indtil da og jeg må lytte til min krop og leve efter den. Jeg må virkelig indordne mig efter min tilstand. Hvordan skal jeg tage vare på et andet menneske, når jeg har det sådan her. Jeg har virkelig været dybt ulykkelig over det her og at jeg må lytte til lægen, og dermed skrotte mine planer om at forlade DK, indtil jeg er rask igen. Jeg er dybt frustreret over, bare en enkel ting kan ændre ens liv fuldstændig. Ligesom dengang jeg var ved at få greencard i USA for nogle år siden, men kærlighed kom i vejen og den ændrede alt ved mig og mine valg. Ligesom det her nu der er i vejen for mine planer og drømme.

Jeg kommer aldrig til at være den somme person før, og jeg har nu lært, hvad der er vigtigt for mig. Jeg har også indset, hvor mange dumme prioriteringer og valg jeg har før i tiden, og jeg har haft så mange falske mennesker omkring mig, der er bare forfærdelige og/eller har udnyttet mig, for den jeg er eller hvad jeg kan gøre for dem pga. mit netværk. Folk har ladet som om, de vil være venner for at være tæt på mig, så de kan bruge mig til at komme frem fx. Det værste er, at jeg er ingenting ift. de andre. Jeg er hverken kendt eller stor på sociale medier ift. andre folk, men jeg har jo mit netværk og jeg har skabt et brand omkring mig selv med tiden, som gør jeg kommer lidt let til tingene, men det er satme også noget, jeg har knoklet for, hvilket de vil udnytte. Så hjælper man dem og man hører aldrig fra dem igen. Føj.

Jeg har også måttet sortere nogle mennesker fra, som er faktisk endt som nogle af DKs mest omtalte personer i dag i pressen og er meget aktuelle i dag, fordi de lod som om, de vil være min ven for at høre, hvilke journalister de kunne kontakte for at komme i bladet. Jeg hjælper altid, for jeg tror, hvad man udsender til universet, får man igen. Generelt så hader jeg falske mennesker og dem findes der bare mange af. Jeg er alt for naiv og jeg har haft alt for mange fake folk omkring mig længe. Som jeg sagde til de enkelte kendisser, pressen skal nok komme rendende efter dig, bare vent og se, for du bliver altså stor, men disse mennesker har kun et fokus på sted. Et fokus som tager overhånd. Mit fokus er mit helbred og brug tiden fornuftigt med familien. Jeg har ikke lyst til at omgås med kendte mennesker længere. Man tror, at de er ens venner, men man hører aldrig fra dem, medmindre man inviterer dem til røde løber. Er der ikke nogen røde løber event, hører man aldrig fra dem. Det er ikke rigtig venner.

Jeg savner at være normal igen. Jeg savner at have et normalt liv, et normalt job og normale venner.

Jeg ved, at ordet normalt kan virke nedladende, men det er det ikke. Jeg savner bare, at folk tager imod mig for min personlighed, og ikke for hvad jeg er kendt for eller laver.

Jeg ligner heller ikke mig selv længere. Jeg kan skjule med makeup og et stort smil i en begrænset tid. Jeg prøver at vise overfor Jer, at alt er perfekt udadtil, men det er det ikke. Jeg prøver at få mine sociale medier til at se pænt ud, men det er ikke sådan jeg har det. Jeg bliver meget let træt, og der skal ikke så meget til, så er jeg overdrevet træt. Jeg har tabt 10 kg på 1½ måned pga. jeg er syg, og I ved, hvor meget jeg går op i min fysik. Jeg mister hår (det er så slemt i videoen, at jeg tør ikke engang at se på mig selv), og selv mine øjenvipper på det ene øjne er halv væk.

Jeg har indset rigtig mange ting på det seneste, og man har altså kun et liv og så pas fuckin’ godt på det. Husk at omfavne jeres liv og jeres familie og behold de sande venner, og lev det fuldt ud med kun god energi og udsend kun god energi ud til universet. Det er dumt at tage livet forgivet og spild det på latterlige ting og mennesker. Brug dit liv fornuftigt. Hvis du er syg som mig, erkend du er syg og søg noget hjælp i stedet for at lade som om alt er ok. I forstår min tilstand bedre, når I ser videoen…

PS. Jeg undskylder for alle de mennesker som jeg har forsømt men jeg har indset rigtig meget og hvad der er vigtigst for mig nu er at lytte til min krop og brug tid med familien. Jeg har fået er nyt syn og en ny tilgang til livet og går op i de rigtige livsværdier for mig. Jeg håber ikke I vil dømme mig og ser det som noget svagt for jeg har selv følt det er en tabu og tegn på svaghed at snakke om så noget. Jeg håber også, at I respekterer, at jeg ikke er klar og ikke har lyst til at dele hvad det er og kommer måske nok aldrig til det. Jeg skriver dette nu dvs. I kan regne ud, at jeg er “ok” nu og jeg er på rette spor… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Chinese New Year! Happy New Year Y'all! (Min tilstand)