SY LEE: 'Beauty Resolutions' | GOODIEBOX (Snapchat HAUL)

SY LEE: Din personlige body butter | The Body Shop

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. I dag fik jeg lige en meddelelse af den person, som jeg havde valgt at forkæle med en personlige gave fra The Body Shop. Jeg havde bestilt en Body Butter fra The Body Shop og personliggjorde den med navn og hilsen på etiketten. Man kan også vælge forskellige farver og skrive sin egen tekst eller navn. Det er virkelig en god måde at give en sød og personlig gave på. Vedkommende var ikke hjemme til Valentine’s Day, så pakken skulle afhentes på egen hånd, men den blev endelig hentet og vedkommende blev så glad for min gave og lige ringede og sagde det. I skal helt klart tjekke The Body Shop ud, for de har tit fede kampagner og generelt så elsker jeg bare deres lækre skønhedsprodukter og makeup… Lige nu er der en masse nyheder og tilbud hos The Body Shop, så tag et kig: HER.

10452192002078

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: 'Beauty Resolutions' | GOODIEBOX (Snapchat HAUL)