SY LEE: Jeg hader, når det her sker! | Powerbanken

SY LEE: Chinese New Year! Happy New Year Y’all! (Min tilstand)

dsc05072

Honeybees, Happy New Year! Det vil jeg lige ønske Jer, da der lige har været nytår i følge den kinesiske kalender! Selvom vi allerede er ind i år 2017 i februar måned, kan jeg slet ikke lade være med at tænke tilbage til det forrige år. Damn, tiden har bare fløjet afsted! Det er så skørt, føler jeg. Jeg når ikke engang at sluge alle mine fantastiske oplevelser og bedrifter (for mit eget vedkommende) i 2016, som jeg har oplevet og opnået ved hårdt arbejde. Jeg er dybt taknemmelig for det foregående år, der har opfyldt mine store drømme, men i år har det været hårdt indtil videre. Ærligt talt rigtig hårdt. Jeg har nævnt det et par gange nu i mine forrige indlæg, at jeg har måttet tage uafbrudt pauser fra sociale medier, og det skyldes faktisk, at jeg er igennem noget meget personligt, og det har nemlig ændret mit liv for altid. Jeg har et helt andet syn og en anden tilgang til livet i dag. Jeg er ved at være mig selv igen, eller rettere sagt det bliver jeg aldrig, men jeg bevæger mig i den rigtige retning og har overskud nu til at sidde her og blogge lidt om mine følelser, hvilket siger også en lille smule, hvordan jeg har det i dag. Nok om det kedelige! GODT NYTÅR IGEN OG IGEN! Omfavn det nye år med god energi og udsend kun god energi til universet! Knus og kram fra Jeres Sy Lee <3 Ps. se lige hvor meget jeg stråler i 2016! Billedet er præcist fra sidste år asiatisk nytår 2016. Omkring den her tid nu.

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeg hader, når det her sker! | Powerbanken