SY LEE: TOUCH MY BODY X SELVFORKÆLELSE

JACKPOT! SPAR -25% PÅ ALT MYPROTEIN TRÆNINGSTØJ | MEN & WOMEN

sylee_019

sylee_022


Myprotein Kortærmet Herre Performance Top – Sort: HER | Myprotein Tag Shorts Til Mænd – Grå: HER | Myprotein Longline Stringer Vest: HERMyprotein Stringer Vest: HER | Myprotein Slim sweat Pants (similar): HER


Hey Guys! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. I spørger tit, hvor mit træningstøj er fra på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så jeg vil lige fortælle Jer dette lækre tilbud, som MyProtein kører lige pt, og der er kun få dage tilbage. Der er 25% rabat på alt deres træningstøj til mænd og kvinder og rabatkoden inkluderer også deres helt nye sortimenter.

Tilbuddet gælder til og med den 1. marts 2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.


Spar 25% på alt Myprotein træningstøj nu!

Brug koden: SPAR25


Ellers tjek deres kæmpe udsalg på kosttilskud, som jeg selv indtager for at vedligeholde min muskelmasse og få det maksimale ud af min træning. Brug min 15% rabatkode: “SYLEEVEN” og spar 15% rabat yderligere på alt kosttilskud!

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: TOUCH MY BODY X SELVFORKÆLELSE