SY LEE: Lækkert Myprotein træningstøj & Kosttilskud + 25% RABAT PÅ ALT I DAG!

VIDEO: ‘Why so serious?!’ Crazy Makeup Tutorial | Sy Lee

halloween-cover-official

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det skønt som altid! Jeg har endnu en ny makeup tutorial til Jer på min Beauty YouTube Kanal: Sy Lee (Official), og jeg håber, at I vil synes om den! Det var i hvert fakd sjovt at lave. Det var et totalt spontant look, som jeg fik kreeret dengang lige før på vej ud til gallapremieren på filmen ‘Suicide Squad’. Hvis du ikke allerede abonnere min kanal, så Klik: HER og tjek de andre Makeup Tutorials og Vlogs ud! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Lækkert Myprotein træningstøj & Kosttilskud + 25% RABAT PÅ ALT I DAG!