VIDEO: 'Why so serious?!' Crazy Makeup Tutorial | Sy Lee

SY LEE: WTF! F**KIN’ THIEF! Wlc Back, Sy Lee! TYVERI!

dsc09425

OMG Honeybees! Jeg er fuckin’ rasende og mega frustreret efter min hjemkomst forleden fra min mindre spirituelle rejse ‘get away trip’. Jeg skal nok komme ind på den “rejse” senere, men jeg har holdt 5 dages pause fra mine sociale medier som min Instagram-profil og FB-side, fordi det er sundt at komme væk fra sine sociale medier i ny og næ (disse pauser tager jeg engang imellem, fordi det er sundt at koble fra the cyber space og komme til den virkelige verden – I skulle til at prøve det).

Det, der drejer sig om i dag, er, jeg modtog min postpakke fra PostNord til en værdi af 3000 kr. som jeg har bestilt hjem. Pakken ankom desværre, mens jeg ikke har været hjemme. Postmanden fra PostDanmark valgte at stille min postpakke foran min hoveddør på min dørmåtte uden min tilladelse. Jeg har heller ikke godkendt det, der hedder ‘modtagerflex’, hvilket betyder, at en postmand kan stille ens pakke uden for, hvis man ikke er hjemme. Jeg ringede til posthuset, og de påtager sig skylden og gav mig ret i, at postmanden har sjusket sit arbejde for groft af ren dovenskab. Jeg skulle bede afsenderen, om at sende en klage til Postnord. NU SKAL I HØRE! I får et chok!

Min postpakke var fuckin’ brudt op og den blev stillet på hovedet, så da jeg tog den op, røg alle mine bestilte varer ud af kassen! Det er ikke færdigt endnu! Det bliver endnu klammere!

En TYV har stjålet mine varer og efterladt de resterende ting, der åbenbart var udueligt for vedkommende. Jeg var totalt mundlammet, fordi det er en lukket opgang, hvilket betyder, at en af naboerne har lukket postmanden ind. VENT! TYVEN STJAL MINE TING, MEN AFLEVEREDE TINGENE IGEN!

Jeg var totalt mundlammet, da jeg kom hjem med mine kufferter, fordi jeg stolede på mine få naboer før i tiden, og jeg kunne allerede udelukke alle minus 2 personer i min opgang. Hvem skulle bruge fitness produkter, når de er så gamle og aldrig træner. Jeps, så er der en ung gut tilbage og en pige tilbage, der også dyrker fitness. Hun er så sød mod mig og altid har hjulpet mig før, så er det den unge gut tilbage, der tilfældigvis er homo, som jeg mistænker.

Jeg hænger dette skilt på min dør!!! I går meget sent om aften, da jeg kom hjem, opdager jeg, at mine stjålne varer stod foran min dør. Jeg tror, at min seddel ramte tyven (en af mine naboer er en tyv):

DIN TYV!!! Aflever du har srjålet fra psotpakken. Har du nogen samvittighed og vil undgå dårlig karma, stil de 2 ting, du har stjålet og åbnet kassen. Du ved, hvor du skal stille det foran min dør!!!

Ja tingene stod frem foran min dør igen. Føj. Jeg får det dårligt. Godt vedkommende har samvittighed, for jeg tror altså på karma i livet.

image

 (Snapchat: SyLeeStarlight – Tilføj – Klik Her)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: 'Why so serious?!' Crazy Makeup Tutorial | Sy Lee