SY LEE: MYPROTEIN har 30% rabat på hele ordren! Crazy Udsalg op til 70%!

SY LEE: What’s always in my traning bag?! Hvad er der altid i min træningstaske!

workout-bag


| 1. MYPROTEIN IMPACT DIET WHEY, Low-carb valleprotein med tilsat grøn te ekstrakt: HER | 2. MYPROTEIN BLENDER BOTTLE, Den mest avancerede shaker på markedet: HER | 3. MYPROTEIN ½ GALLON HYDRATOR, Kongen af hydrering: HER | 4. MYPROTEIN FOOD KLICKBOX, LARGE, Madpakkekasse: HER | 5. MYPROTEIN PILL BOX, Praktisk obevaring af kosttilskud: HER | 6. MYPROTEIN IRON HOOKS, Heavy duty løftekroge: HER | 7. MYPROTEIN BARREL BAG – SORT, træningstaske: HER |


Hey Guys! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Undrer I Jer over nogle gange, hvad folk har i deres træningstaske udover træningstøj og en vandflaske? Jeg har faktisk altid nogle bestemte ting på mig i min træningstaske samt andre sager som håndklæder, beauty stuff og skiftetøj og sko. Det er noget, som jeg altid er nysgerrig over, hvad andre fitnessfreaks som mig selv har på sig hehe… Jeg vil vise Jer, hvad jeg altid har i min træningstaske. Jeg indtager min proteinshaker altid efter mit workout, og jeg foretrækker altid en god smag som ‘Double Chocolate’Impact Diet Protein Whey, som kan varmt anbefales. Jeg foretrækker altid denne type blender shakerflaske, da den er nem at vaske ift. andre slags, og jeg kan godt lide at se, hvad jeg drikker, så shakeren skal helst være gennemsigtig for at se om alt er blendet godt sammen. Jeg drikker altid meget vand under træning, så denne kæmpe vanddunk ‘Gallon Hydrator’ er fantastisk, stor og maskulin, som jeg kan lide det. Den er ret blæret, synes jeg selv.

Udover mit kosttilskud som proteinpulver, indtager jeg også piller og dem opbevarer jeg i denne smart pilleboks med rumdeler. Vildt praktisk! Plus min madpakkeboks med rumdeler, så jeg kan separere mit kød og grøntsager etc. uden maden bliver snasket. Jeg har faktisk altid disse Myprotein Iron Hooks på mig i min nye Myprotein træningstaske, da jeg nyder at træne tungt for tiden. Det kommer an på mit energiniveau på selve dagen, så på nogle dage er det bedre end andre, anvender jeg disse iron hooks til at træne tungt efter behov. De er vildt gode, hvis man elsker at træne tungt vægtstang som mig. Man får lyst til at tage flere reps! Jeg håber, at I synes om dette anderledes indlæg. Det er altid noget, som jeg undrer over, når jeg ser folk, der går meget op i træning som jeg hehe… Man bliver da lidt nysgerrig.

Husk I får 15% rabatkode: “SYLEEVEN” på ALT hos www.myprotein.dk


SE MYPROTEIN UDSALG PÅ ALT – KLIK HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: MYPROTEIN har 30% rabat på hele ordren! Crazy Udsalg op til 70%!