SY LEE: Happy New Year Everyone! Min nytårsaften! <3

SY LEE: What is your fitness resolution for 2017?! Save 30% now on your order!

image

Foto: Patrick Mads Svilling

image image


Myprotein Kortærmet Herre Performance Top – Sort: HERMyprotein Men’s Panelled Slimfit Sweatpants Med Zip – Charcoal: HER | Myprotein Performance Hættetrøje Med Lynlås Til Mænd – Sort: HERMyprotein Iron Hooks: HER |


ER 2017 DIT ÅR?

Spar vanvittige 30% på hele din ordre, når du køber
én eller flere af vores 50 bestsellers nu www.myprotein.dk.
Brug koden: MINUS30

Start året med at fylde dit fitness lager op med de bedste proteinpulver, BCAA, kreatin etc. De bedste på markedet, som jeg selv indtager til min krop. Klik Her!


x New Year’s Fitness Resolution x

Hey Guys! Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år! Hvad er dit mål i 2017 mht. fitness? Alle burde gå op i fitness uanset alder. Dette er mit fitness-nytårsforsæt! Hvad er dit mål med dit fitness? D. 1 . januar tog jeg en tidlig træning trods en nytårsaften, der endte kl. 08.00 om morgen haha. Ja, jeg er vild og det er nytår! Min allerførste træning i 2017 var dagen efter ved eftermiddag med mine forældre. Jeg tog lige en full body. Jeg trænede faktisk også d. 31. dec. på selve nytårsdagen! Haha… Ja, kald mig et fitness freak, men det er noget, som jeg aldrig kan undvære. Mit fitness-nytårsforsæt er ret simpelt i år. Jeg er der i dag, hvor jeg hviler i mig selv, og jeg føler mig godt tilpas i hvilken som helst kropsform. Om jeg er ret stor med høj fedtprocent eller lidt mindre med lav fedt procent eller stor med lav fedtprocent er ret ligegyldigt i dag. Jeg føler mig pæn i alle kropsformer, dog kan jeg bedste lide mig selv hakket året rundt, hvis det er, men det handler blot om tid og overskud for mig med mine travle hverdag nu om dage. MEN jeg har sat mig et fitness mål for 2017. Jeg har haft skader i 1½ år og trods skaderne har jeg klaret mig fint. Jeg vil fokusere på mine ben igen, selvom jeg elsker som de ser ud nu, men hvorfor ikke step it up to the next level.  Jeg har stadig min skulderskade, hvilket hæmmer utrolig meget og mange øvelser, men som personlig træner ved jeg, hvilke øvelser jeg kan og forberede, men alt tager sin tid. Skaden er kommet i en bilulykke, hvilket jeg aldrig har fortalt Jer om.Så mit mål er at arbejde på mine skader og desuden har jeg ramt de 98 kg, vil jeg over de 100 kg i 2017 og være rimelig hakket og skåret. Jeg har dermed helt år til mit fitness-mål. Hvad er dit fitness nytårsforsæt? Btw Guys, jeg skal nok dele alt fra min nytårsaften en gang i morgen og nogle store overvejelser, som jeg har gjort mig! I skal lige hjælpe mig med at beslutte!

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Happy New Year Everyone! Min nytårsaften! <3