SY LEE: WTF! F**KIN' THIEF! Wlc Back, Sy Lee! TYVERI!

SY LEE: ‘The Man Box’ – GOODIEBOX | Limited Edition + 15% Rabatkode!

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Der sker så meget i mit liv på det seneste i det nye år, og som I kunne læse frem til i mit forrige indlæg, har jeg en del projekter i gang, og jeg har måttet tage et break fra det hele. Jeg har også ændret mine prioriteter meget siden sidste år, men nu bliver de nok mere tydeligere. Jeg takker nej til mange røde løber events, nye TV-programmer og de vilde fester. Jeg føler, at det er tiden til at blive voksen og sætte fokus på de andre ting i livet. Selvfølgelig kommer der tider, hvor jeg har brug for at lidt glamour og fest og farver i ny og næ, da det bare lægger til min personlighed, men jeg har simpelthen ikke tid til så noget længere. Jeg føler, at tiden er så dyrbar og den flyver bare så hurtig afsted, så jeg prøver at få det bedste ud af det – kun familien, tætte venner og mig-tid. Apropos mig-tid ved I, at jeg elsker selvforkælelse og det er bl.a. skønhed. Jeg har valgt at tage hul på min nye og lækre Goodiebox for mænd ‘The Man Box’, som er en limited edition, Guys! I har nok læst om mine tidligere ‘Goodiebox’: HER, men de laver NU også specielle Goodieboxes til mænd nu i ny og næ! Engang i mellem popper der altså specielle Goodieboxes til mænd og kvinder udover deres månedlige Goodiebox. Se fx min månedlige goodieboks for december måned: HER.

Jeg synes, at den her limited edition Goodiebox for mænd er så overdrevet lækker og er VÆRD at få fat i, da dens værdi er på 700 kr.! I kan få den med 15% rabat ved at anvende kode: “15MANBOX”. Prisen bliver til 255,25 kr. Kode gælder fra i dag d. 23. jan. til og med d. 10. feb. (Normalpris 295 kr.) og den bliver leveret til din dør. Prisen er inkl. fragt + håndtering, dvs. du betaler kun 295 kr. for den, og der er ingen binding. Der er bl.a. proteinshaker, aftershave balm, hårvoks, powerbank altså en genoplader til din iPhone/smartphone etc. Alle produkterne er så lækre, og ‘The Man Box’ er seriøst værd at få fat i, for man sparer utrolig mange penge ved at få så en boks. Se lige alle mine produkter i æsken, som er beskrevet deltaljeret nederst i indlægget her:

dsc09995


Få din egen Limited Edition Goodiebox – Ingen binding – Klik Her


Mænd skal ikke snydes for en lækker Goodiebox, som der bliver lavet til kvinder hver måned, og Goodiebox har valgt at sammensætte produkter, der passer til enhver mands smag og stil. Den mandlige boks indeholder følgende:

  • AMERICAN CREW Heavy Hold Pomade 85g, vejl. udsalgspris 89 kr.:

Heavy Hold Pomade er en vandbaseret voks, som garanterer dig stærkt hold og glans – og det er særligt godt til de lidt mere krævende frisurer.

  • BULLDOG SKINCARE Original Shave Gel 30ml, vejl. udsalgspris 20 kr.:

En naturlige, paraben- og parfumefri Shave Gel fra det stærke britiske brand, Bulldog Skincare. Den vil med garanti sikre dig en glat barbering.

  • GREYLIME Power Bank Tough, BLACK, vejl. udsalgspris 99 kr.:

Power Bank Tough fra Greylime. Ikke nok med at den er lille og lige til at have med i lommen, så har den også et lækkert design. Den holder til cirka én fuld opladning af en smartphone.

  • EZYPRO10 Shake 30g, vejl. udsalgspris 104 kr.:

Denne engangsshake fra EZYPro10 kan du få proteiner nemt og enkelt on-the-go. Shaken indeholder høj koncentrat af protein, lavt fedtindhold og intet tilsat sukker, laktose eller gluten.

  • NIVEA MEN Sensitive After Shave Balm 100ml, vejl. udsalgspris 79 kr.:

Niveas Sensitive After Shave Balm. Den hjælper med at forebygge hudirritation, indgroede hår og letter tørheden i huden efter barbering.

  • NAOBAY Energetic Care Cream 50ml, vejl. udsalgspris 279 kr.:

NAOBAY produkter indeholder altid naturlige og økologiske ingredienser. Energetic Care Cream hjælper med at opretholde hudens balance og sætter en stopper for tør hud.

  • NATURA SIBERICA 2-in-1 Energy Shampoo for Body & Hair 250ml, vejl. udsalgspris 49 kr.:

Natura Siberica er et russisk økologisk hudplejemærke, som er baseret på deres egne urter fra Sibirien. Her får du en 2-i-1 shampoo spækket med energi, som du kan bruge til både vask af hår og krop.

  • RITUALS Hydrating hand lotion 70ml, vejl. udsalgspris 79 kr.:

RITUALS sørger for at fugte dine hænder og efterlade dem dejligt bløde – og der er altså noget beroligende ved en mand med bløde hænder!

  • SON OF A TAILOR Gavekort værdi på 200 kr.

Son Of A Tailor giver dig 100 procent skræddersyede T-shirts, som du selv designer på deres hjemmeside. Bestil et par økologisk bomuld t-shirt skræddersyet efter din pasform ved få enkelte clicks på hjemmesiden. Du får et gavekort på 200 kroner, så du aldrig mere skal have problemer med dårligt fit.

Værdien af boksen er 700 kr.
Pris 295 kr. inkl. fragt – ingen binding – Bestil: HER!

Vil du heller have den månedlige Goodiebox til 159 kr. frem for en limited edition – Klik Her!

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: WTF! F**KIN' THIEF! Wlc Back, Sy Lee! TYVERI!