VIDEO: Jeg var dommer til 'Miss Universe Denmark' | LIVESHOW!

SY LEE: Jeg hader, når det her sker! | Powerbanken

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det fremragende! Jeg bliver tit udsat for det her. Faktisk hver eneste dag, og jeg hader det, når det sker. Jeg skulle lige tage mig sammen og få det ordnet, men jeg har bare udsat det konstant. Jeg må lige dele den her dejlige lifesaver med Jer, som er uundværlig for mig for tiden! Kender I det, at jeres mobiltelefon går ud ret ofte?! Jeg bruger min iPhone til alt og den løber tit tør for strøm, og jeg render rundt med min oplader og det er træls, når jeg skal finde en stikkontakt!

Disse Powerbanks har reddet mig hver eneste dag! Jeg bruger dog kun en ene lige pt. der hedder ‘GreyLime PowerStone’ som er også kåret som Testvinder hos Politikken og Ekstrabladet, og det er også den, der er på billedet her. Jeg har fået fat i de bedste på markedet. Den fine lille sag her i grå kan oplade din iPhone op til 4 fuld opladninger, og den tager ingen tid at oplade din mobil og heller ingen tid for at oplade selve powerbanken. Til blot 299 kr. kan du sikre dig at din mobil, iPad, MAC eller alm. bærbar går ALDRIG død, når du er på farten! Hvis du er lidt nørdet som mig og vil have den fulde ultimative pakke, så læs videre!

dsc00033 dsc00034

Vil man gerne sikre sig, at ens bærbar, iPad og iPhone altid er i live, når du er ude en hel dag som mig, kan du få fat i den hardcore sag her i farven sort, som hedder ‘Anker PowerCore’ til blot 449 kr. og den kan oplade din iPhone op til 7 fulde opladninger! Det er for vildt! Den er top nice! Her sikrer du dig, at alle dine elektoniske sager aldrig løber tør for strøm, hvis du er på farten. Den fylder faktisk ikke så meget, men er en lille smule større end den søde PowerStone. Prisen er dog ret tæt, men det kommer an på, hvad man har brug for.

  • PowerIQ: Opfatter din enhed og leverer den hurtigst mulige opladning til denne enhed.
  • Kapacitet: 15.600 mAh / 57,72 Wh
  • Energi niveau indikator via 4

Jeg garanterer dig de bedste Powerbanks på markedet her – Klik Her!


Jeg har afprøvet en del efterhånden. Nogen er gået i stykker med tiden, andre er brændt sammen, og ja brændt sammen, så de lugter af BRAND! Disse Powerbanks her er bl.a. kåret som TESTVINDER samt de er til fornuftige priser – satme billigt ift. kvaliteten! Derfor vil jeg dele med Jer med mine gode lifesavers i hverdagen!

Kan du tænke dig at vinde to produkter fra www.powerbanken.dk, så læs videre!

dsc00035

Jeg elsker at tage selfies før i tiden, og jeg har fået i en lækker selfie stang i topkvalitet samt den her lækre GreyLime PowerStone powerbank til Jer, som er testvinderen. Kan I tænke Jer sådan en GiveAway, hvor I kan vinde denne Festival Sampak, som inkluderer en powerbank og selfiestang??? Hvis ja, så kommeter endelig opslaget, så jeg ved, at jeg skal bikse noget FEDT sammen til Jer søde læsere snart! Er de ikke fine disse powerbanks, se de andre fede modeller: HER.

dsc00036

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Jeg var dommer til 'Miss Universe Denmark' | LIVESHOW!