SY LEE: Yndes med alderen... 'Mister Manhunt Denmark' by Morten Lundshof

VIDEO: Full Coverage Foundation Routine | Makeup Tutorial

grwm8

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det skønt! Vi starter ugen ud med en makeup tutorial, hvor jeg anvender prisvenlige makeup produkter til næsten ingen penge til at vise Jer en fulddækkende foundation rutine. Især til Jer der ønsker et naturligt makeup look, hvor huden skal være fejlfri så meget som muligt. Det er nemt og ligetil, og man får sådan set en fejlfri hud. Det er smag og behag, hvordan det kan gøres, og det her er bare min måde at gøre det på, og der er kun anvendt 3 makeup produkter. Det er en video, som jeg har fundet i gemmerne. I det nye år får min Beauty YouTube Kanal en MAKEOVER på fuldskrue, så jeg vil høre Jer, hvad I kunne tænke Jer at se fremadrettet på min YouTube Kanal: Sy Lee (Official)! Alle produkterne er beskrevet i dette forrige blog-indlæg: HER.


Abonner min Beauty YouTube Kanal – Klik Her.


 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Yndes med alderen... 'Mister Manhunt Denmark' by Morten Lundshof