SY LEE: One of my big surprises at d'Angleterre!

NYHED: Jeg lancerer egne dame- og herreure! Støt Julemærkehjemmet og børnene!

Kære Honeybees! Jeg kan med stolthed løfte sløret for et fantastisk projekt, som har taget virkelig lang tid. Det har sådan set taget lidt over 6 måneder, men det har måttet stå på standby, da mine andre projekter kom i vejen, så i alt har det taget 8-9 mdr. for at få alt på plads. Endelig kan vi afsløre, hovad vi har gået rundt og arbejdet med. Jeg har i samarbejde med et dansk design S.lemaire, som I måske har lagt mærke til mine smykker bl.a. fra røde løber, er faktisk derfra. Jeg har designet dame- og herreure i samarbejde med smykkefirmaet S.lemaire og vi er så stolte af vores projekt sammen.

Designet på urene er valgt sammen med mig, da jeg har mange forskellige sider. Der er ure til det maskuline look, det feminine, det sporty og til det mere casual. Lidt af hvert til enhver smag. Hvert ur har min signatur i skiven, så I får noget personligt af mig på uret.

Støt børnene – Støt Julemærkehjemmet

Jeg har ikke lyst til at lancere ure uden en god grund. Selvfølgelig er det dejligt at se sine produkter på markedet, uanset hvad det er, men det er vigtigst for mig, at jeg laver noget, hvor jeg også giver noget tilbage igen. Jeg har bestemt hvilken fond, som jeg vil støtte. Jeg kunne vælge hvilken en som helst, MEN jeg har valgt julemærkefonden, da det står mig nært. Jeg har ikke lyst til at gå i detaljer, MEN Jer der fulgt min blog i mange år nu ved, hvad jeg taler om.

Jeg har haft Julemærkehjemmet ind på livet som dreng. Jeg er nået hertil i dag bl.a. takket være dem. Jeg har ikke haft en fed barnsom, mildest talt. Jeg er blevet mobbet hele livet og endda mobbet ud af 3 forskellige folkeskole.

Jeg er blevet slået, spyttet på, overfaldet og kom hjem med blød i ansigtet.

Jeg glemmer aldrig dengang, hvor jeg fik et kæmpe gren i ansigtet og på ryggen, fordi 3 drenge syntes, at jeg fortjente det. Ja fordi jeg var anderledes. Jeg var ikke som alle andre drenge. Jeg havde mange træk som en pige. Jeg gik lidt sjovt og talte anderledes, men jeg ændrede aldrig mig selv. Selv i dag bliver jeg udsat for voksenmobning og chikane, men jeg ændrer mig ikke. Jeg har fået hjælp forskellige steder fra som barn, og jeg vil ikke sige, at jeg er taget skade af mobningen, for jeg er en stærk person i dag, og jeg vil kun hjælpe andre derude, der gennemgår noget forfærdeligt. Jeg har følt mig alene og ensom. Jeg har følt mig uaccepteret. Jeg har følt mig ødelagt. Jeg har haft spiseforstyrrelse. Jeg har døjet med at være overvægtig og undervægtig. Jeg har prøvet lidt af hvert, kan man sige. Jeg ved, hvordan det er at være i et sort hul. Jeg ved også, hvad fonder såsom Julemærkehjemmet kan gøre for en! EN STOR FORSKEL! Folk, der vil snakke med en, hjælpe en, lave aktiviteter med en etc. Få ting i hverdagen kan altså gøre en stor forskel for ethvert barn.

Jeg vil gerne støtte børnene, som har det svært. I over 100 år har Julemærkehjemmene hjulpet udsatte børn.

I starten var udfordringen tuberkulose. I dag handler det om at hjælpe børn mod mobning, ensomhed og overvægt. Derfor har jeg valgt Julemærkehjemmet, fordi de har hjulpet mig og de hjælper børn, som gennemgår ting, som jeg har kæmpet med. For hvert ur der bliver købt, går der 200 kr. til Julemærkehjemmet. Forkæl dig selv eller en, som du holder af med et lækkert ur, som passer til alle looks. De fås i forskellige farver og kombinationer til dame og herre. Her er blot kun to modeller på billederne. Tjek dem ud! Jeg håber, at I synes om vores projekt af S.lemaire Danish Design og jeg. Btw. Glædelig 1. decemeber, Guys! Btw der bliver lavet FEDE GIVEAWAYS på mine ure igen i morgen på flere steder! Så I kan deltage flere steder og vinde flere ure på 1 gang! MEN lige NU kan I faktisk vinde et valgfrit Sy Lee Ur – Deltag – Klik Her.

(se nederst i indlægget på den fede GIVEAWAY!)

Se udvalg af dame- og herreurene – Klik Her.


cover_sylee_ur_nyt_004

cover_sylee_ur_nyt_006_

cover_sylee_ur_nyt_007

Foto: Patrick Mads Svilling 


GIVE AWAY – Win a Sy Lee Watch!


   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: One of my big surprises at d'Angleterre!