SY LEE: Jeg er gået ned med stress...

SY LEE: Xmas Party! Lige hvad jeg havde brug for!

image
image

GLÆDELIG JUL HONEYBEES! Så er det sgu jul i dag! Jeg skal fejre jul i dag med familien og vi skal fejre jul igen i morgen. Der bliver masser af god mad og desserter. Oh, der skal ædes amok her hos mig. Holidays means tons of food, og det er det, der gør helligedagene så hyggelige. Maden binder familien og venner sammen, så alt skal nydes med god samvittighed. Ingen diæt her disse dage, selvom jeg er blevet ret skåret for tiden i dec, og sådan plejer det ikke at være. I ved jo, hvor meget jeg går op i kost og træning, men jeg er så afslappet nu om dage, at jeg nyder alt og kroppen er stadig så fin, da alt gøres med måde. Der r dumt ædegilde fra min side af. Jeg har fortalt Jer i går på bloggen (Klik Her!), at jeg er gået ned med stress, og jeg stadig arbejder på at koble fra. I forgårs hjalp det en del og jeg fik koblet meget fra ved at tage til julefest, som mit blog-netværk Bloggers Delight afholdt – Danmarks bedste og største blog-netværk med lækker grilmad og masser af cocktails all night long i Jane Kønig‘s showroom og efterfølgende afterparty på natklubben ARCH, hvor vi væltede os ind i hinanden og i flasker alle vegne. Jeg kan love Jer for, at alle gav den gas, og det var ikke meningen, at jeg skulle party all night long but I did. Det var tiltrængt haha.

(indlægget fortsætte)

image image

Jeg fik hygget mig så meget, og det var skønt at se de skønne mennesker igen! Søren Juliussen som er en af mine gode venner også Danni Sigen. Jeg dansede all night og nød de dejlige damers selskab som altid, Esme Emma og Nadialine von Bach, som også er mine blogger-kollegaer og selvfølgelig alle de andre på natklubben. Mig og min blogger-kollega Jon Mørck og pigerne og vores tog med videre på ARCH. I har nok lagt mærke til min nye frisure, som jeg nok skal blogge om på et tidspunkt, hvorfor jeg netop har skiftet hårstil og hårfarve. Jeg havde også mit nye lækkert Hugo Boss jakkesæt på med mit eget Sy Lee Ur i guld udgaven. Jeg holdt mit look simpelt og stilrent. VI fik også fornøjelsen af at høre julehittet med smukke Sasseline, der optrådte live på natklubben ARCH. Party var lige, hvad jeg havde brug for at koble fra. Her er flere stemningsbilleder og et lille videoklip fra mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) nederst i indlægget. I’m feeling so much better hehe… Merry Xmas!

imagedsc09488dsc09491archdsc09499 dsc09532dsc09473

Snapchat: SyLeeStarlight

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeg er gået ned med stress...