SY LEE: Xmas Party! Lige hvad jeg havde brug for!

SY LEE: Natural Holiday Glam | Nude Lips + Highlight Makeup Look Tutorial <3

bella-pierre-tutorial

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det fantastisk og I har haft nogle skønne juledage! OMG, jeg kan ikke tro, at det er nytår her rundt om hjørnet! Tiden flyver afsted! It’s crazy! Jeg har haft det sindsygt hyggeligt på Fyn med familien og venner, og dem der følger mig på Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) ved, at jeg har fyret den maks af i Odense i nogle dage nu og har hygget amok! I får lige et blog-indlæg om mine to juleaftener og de andre kort her om lidt. Vi fejrede jul den 24. og 25. december hos min familie, og jeg fik sørget for, at næsten alle de danske juletraditioner var inkluderet, altså dem som mine forældre ikke fik twistet det hele med vietnamesisk touch haha… Juleaftenen var min makeup sådan her nøjagtigt som på billedet. Det blev så fint og jeg burde holde det clean og simpelt til tider. Nogle gange er det bare flottest, hvor ‘less is more‘. Jeg ville have et dæmpet men flot makeup look, så det blev med flawless skin med masser af highlighter, fordi I ved jo, at jeg er higlighter bitch og simple nude lips og en mild wings på øjnene. En del piger spurgte om mit makeup look. Det er nok ikke fordi det var et vildt look som sådan, men det hele spillede bare og min highlighter og læberne gjorde underværker for hele looket. Siden mange spørger, hvad jeg bruger for tiden, får I lige en hurtig makeup tutorial.

Step 1: Jeg renser altid mit ansigt godt og grundigt inden påføring af min makeup. Jeg bruger enten cleansing gel samt en skin tonic og så påfører jeg nu den dagcreme, som jeg elsker for tiden. Når alt er tørret godt ind, kommer jeg min elskede Bellápierre HD Makeup Primer, som er seriøst en af de bedste primer, som jeg har ejet i mit liv. Den er ret dyr, men den er alle pengene værd. En god base er afgørende for dit makeup look samt primeren får min makeup til at holde all day long. Jeg påfører så concealer og color correction rundt omkring mit ansigt, hvor der er behov for det. Den grønne farve kommer jeg ved mine rødlige områder som rundt om næsen og munden og den lyse og mørke concelaer til at dække mørke rander og urenheder/bumser, hvis der nu er noget eller evt. de mørke pletter/pigmentfejl, som man evt. har nu rundt i ansigtet. Til dette concealer kit medfølger der setting powder/banana powder, som det også kaldes, sætter jeg mine concealer under øjnene, så det ikke krakelerer i løbet af dagen. Dette concealer kit ‘Concealing’ er fantastisk og det dækker alt!

Step 2: Til hele ansigtet bruger jeg en BB Cream Derma Renew (farven Deep). Tro det eller ej, så fungerer den her BB cream som en foundation, da den kan gradvis bygges op. Dens dækkevne er markant god samt den får ens hud til at se naturlig ud. Jeg kan ikke undvære den, for den gør underværker for min hud og indeholder SPF15! Den indeholder kun 100% mineraler – det skal understreges, at alle Bellépierre Cosmetics produkter kun indeholder rene 100% mineraler og vundet priser for det! Derfor alt er rent og lækkert til huden. Jeg får en sund glød og jeg får flot hud. Selv når jeg har tør hud eller fedtet hud, bruger jeg den, da den arbejder ind efter min hud.

dsc09406

Step 3: Så nu skal hele ansigtet have definition og dybde. Jeg elsker fulddækkende makeup look, så jeg vælger altid at komme en pudder over hele ansigtet efter. Det her er en Bellapierre compact foundation pudder (farven nutmeg) i sig selv, så den er full coverage, men den påfører jeg lidt over hele ansigtet for at opnå det flawless look. Så bruger jeg min elskede Bellápierre contour & highlight pallette, som er seriøst det bedste, 100% mineraler og det kontourerer mit ansigt så flot! Jeg bruger de sidste tre mørke sammen, nogle gange blander jeg og andre gange ikke, og markerer mine kindben, indrammer min kæbe og contour min pande og siderne ved hårgrænsen og så min næse en smule. Alt blendes godt ud, så der ikke er tunge streger. Dernæst kommer jeg den smukke blush ‘Mineral Autum Glow Blush’, som jeg er simpelthen vild med. Det er en ny blush, som jeg er begyndt at bruge, og jeg er gået lidt fra de rødlige/pink blushes til mere mild lyserød/orange farvet blush.

step2

dsc09415

Step 4: Til sidst skal hele mit ansigtet highlightes, og jeg får altid komplimenter for min highlighter ‘Mineral Bronzer Peony’. Jeg bruger den rigtig meget og det er en af de flotteste highlighter, som jeg har ejet i mit liv. Det slår seriøst mange af mine andre mærkevarer highlighter uden tvivl! Ser I den in real life, forstår I, hvad jeg mener, og I vil selv eje den. Jeg kommer den på mine øvredel af kindbenene, lidt under mine øjenbryn og lidt henover øjenbrynene, hvis jeg føler for at glow meget på dagen, og så på min amorbue, som skaber effekten af større læber.

Step 5: Jeg vil som sagt holde mit makeup look dæmpet, så jeg brugte en vandfast eyeliner (hvilket som helst mærke) til at lave milde små wings og kom mascara (hvilket som helst mærke) på og ingen falskevipper i denne omgang, og til sidst brugte jeg en flot nude lipgloss ‘Bellápierre Supergloss Chocolate Cream‘. Det var mit simpelt makeup look for de juledage. Til nytår pifter jeg det markant meget op med glimmer og glitrer og nok en masse varme øjenskygger, men det kan jeg blogge alt om på et senere tidspunkt. Jeg håber, at I synes om mit dæmpet makeup look for tiden og evt. kan bruge indlægget til lidt inspiration, når I skal selv lave makeup, der er simpel og nem, men stadig flot og dæmpet. Jeg vil lige bruge denne mulighed for at ønske alle Jer søde læsere et godt nytår! Ses i det nye år alle sammen! Ps. der kommer flere indlæg i dag og i morgen! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Xmas Party! Lige hvad jeg havde brug for!