VIDEO: Full Coverage Foundation Routine | Makeup Tutorial

SY LEE: Mine julegaver til mig selv! Selvforkælelse!

untitled1

| 1. Myprotein Stringer Vest – Sort: HER | 2. Myprotein Barrel Bag – Sort: HER | 3. Myprotein Iron Hooks: HER | 4. Myprotein Men’s Longline Stringer Vest, Red: HER | 5. Myprotein Blender Bottle: HER | 6. Myprotein Slim Fit Sweatpants – Sort: HER


Hey Guys! Det er også vigtigt at forkæle sig selv i ny og næ især i den mest travle måned i år! Det er det altid for mig! Jeg elsker selvforkælelse og den er i form af skønhedsbehandlinger, ud og spise og specielt SHOPPING! Men jeg har lovet mig selv at kun få fat i de ting, som jeg står og mangler og virkelig har brug for. Det er typisk mig at over-shoppe. Jeg er blevet vild med farven rød for tiden, og det skyldes nok af the xmas spirit, men rød ser bare godt ud som træningstøj. Jeg elsker Myprotein undertrøjer især dem der hedder ‘Longline Stringer Vest‘, da de er nedringet og de har tynde stropper. De er så fede og behagelig at træne i, og fyre spørger mig altid, hvor de er fra. Den undertrøje som jeg har på billedet er en hel anden model med lidt tykkere stropper, men det er en klassisk model undertrøje. Jeg træner for det meste i shorts, men da det er så koldt, er det godt med nye træningsbukser og disse sort bukser passer til alle farver, så dem er jeg så glad for! Jeg trængte også til en ny træningstaske og proteinshaker flaske, nu hvor vi rammer det nye år, vil jeg smide alt de gamle sager ud! Nyt år med nye fitness sager! UD MED DE GAMLE! Jeg er blevet så glad for mine Myprotein hooks! Disse træningshooks har gjort underværker for min vægtstangløftning såsom dødløftning. Jeg anstrenger mindre og jeg kan løfte markant mere, da de er med til at skabe mindre belastning rundt om mine håndled. Elsker du vægtstangløftning som mig, vil du ALDRIG undvære disse Myprotein iron hooks! Trust me! Mindre belastning for håndleddene og lænden og jeg kan løfte meget mere. Jeg har ikke rigtig ønsket mig noget i år, da jeg ikke mangler andet end disse ting, så skønhedsprodukter, tøj og sko osv. går jeg ikke så meget op i. Mit nytårsforsæt er blot at fokusere på mit nye fitness-mål. Hvad kan være bedre end at starte det nye år med sit nye fitness-mål med lækre nye fitness sager. Så et fitness-freak som mig kan disse småting kun mig glad. I læse alt om mit nye ‘fitness-nytårsforsæt’: HER! Hvad er dit fitness-nytårsforsæt for 2017?!


Myprotein har crazy udsalg lige nu op til 60% – Kik Her!

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Full Coverage Foundation Routine | Makeup Tutorial