NYHED: Jeg lancerer egne dame- og herreure! Støt Julemærkehjemmet og børnene!

SY LEE: Life Adjustments… Der sker utrolig meget…

image

Hey Honeybees! So much is happening in my life lately, but the best thing is my dream. Der sker så meget i mit liv på det seneste, at jeg har svært ved at sluge alt til mig. Jeg føler, at tiden flyver, og jeg når ikke at nyde alt omkring mig, som jeg selv har skabt. Som I nok har lagt mærke til på mine sociale medier, at jeg har gang i mange projekter. Jeg får knap tid til mine sociale medier nu om dage, MEN bloggen skal ikke snydes og skal lige have en opdatering, så I er med på, hvad der sker her hos mig. Jeg har foretaget nogle drastiske beslutninger og ændret mange ting i mit liv. Til Jer på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) ved, at jeg farer rundt om en tosse og har knap tid til at snappe. Jeg havde bl.a. flere forretningsmøder i streg på en dag efter arbejde på d’Angleterre. Jeg har løftet sløret på det seneste projekt. Det var et mål, der skulle igennem, inden det nye år kommer.

image

Som I måske kunne læse frem til i mine tidligere indlæg, at jeg havde brug for nye omgivelser, nyt hjem, flere nye arbejdsrelationer etc. Der er mange nye tilpasninger her i mit liv på det seneste. Jeg er nemlig nået dertil i mit liv, at jeg kan mærke, at jeg gerne vil blive væk fra søgelyset og bare have fokus på mit arbejde. Jeg kan stadig være fremme i ny og næ, men det ikke er længere en første prioritet.

Jeg har haft mine forældre boende hos mig i sidste uge, og jeg kan mærke, at de støtter mig så meget i dag. Jeg føler, at min drøm om at gøre dem stolt er opnået. Næsten da! Jeg vil lige opnå flere ting først, inden jeg bliver gråhåret haha. Det er en dejlig følelse, som jeg har drømt om! At gøre mine forældre STOLT og jeg kan stadigvæk være mig selv 100% hele vejen igennem, og jeg laver ALT det, som jeg drømmer om i dag og meget mere til, er den bedste følelse i verden…


GIVEAWAY


Vind et valgfrit ur – Klik Her. 

Jeg har jo lanceret mine egne herre- og dameure, hvor jeg støtter ‘Julemærkefonden’. Jeg har 9 forskellige ure (Sy Lee Modeller), som jeg har været med til at designe og for hvert ur, der bliver solgt, går der 200 kr. til børnene og Julemærkefonden.

syleejulefonden_003

Foto: Patrick Mads Svilling

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYHED: Jeg lancerer egne dame- og herreure! Støt Julemærkehjemmet og børnene!