SY LEE: Mine julegaver til mig selv! Selvforkælelse!

SY LEE: Jeg er gået ned med stress…

image

Foto: Snapchat – SyLeeStarlight

Hey HoneybeesJeg må tilstå det her overfor mine søde og trofaste læsere, og der er heller ingen grund til at holde facaden på mere og lade som om alt er bare perfekt. Jeg havde også facaden på til røde løber event i weekenden premiere på en ny film, som jeg ikke har blogget om endnu, og der er en grund til det, som I skal høre. Vi ved jo alle sammen godt, at ingen er perfekte, og der er altid opture og nedture i ens liv. Jeg vil blot tilstå, at jeg er gået ned med stress i noget tid, og det er også grunden til, at der har været musestille på bloggen, da jeg ikke har lyst til at blogge længere. Jeg vil gerne have hjertet med i mine fremtidige indlæg, og der ikke kun skal være sponsorerede indlæg og en masse reklamer. Selvfølgelig vil der være det også som blogger, og jeg vil kun lave aftaler, som jeg kan stå inden for, men på det seneste har jeg ikke kunnet overskue andet end at få min hverdag til at fungere.

Jeg er gået ned med stress pga. jeg foretager mig for mange projekter udover mit arbejde. Jeg har faktisk flere ting, som jeg skal lancere i det nye år, og alt skulle være på plads i starten af det nye år, men planen er nu ændret, så jeg har været hamrende stresset. Jeg er typen, der vil krydse min lange to-do-liste af hurtigst muligt. Nu har jeg lovet mig selv, at jeg skal ikke at rushe og lade tingene få den tid, som de skal have. Der er mening med alt. Jeg tog mig selv i nakken, at jeg vil tage et break fra nogle ting, og bloggen var en af dem. Jeg er ked af, at jeg ikke meddelte noget på bloggen før nu.

Jeg er også gået ned med julestress.

Jeg er gået så meget ned med stress, at jeg taber så meget hår! Det er forfærdeligt! Jeg freaker ud!

Jeg er så bange for tiden. Mit hår forsvinder. Jer er nervøs, for jeg ved ikke, hvad der sker med min krop eller i det her tilfælde mit hår. Er det normalt?! Jeg lovede mig selv at nå alt i god i år, men jeg nåede alt i sidste øjeblik. Jeg er ankommet til Fyn nu, og det bliver så godt at koble fra alt de næste mange dage på Fyn og i Jylland. Jeg skal holde jul for familien for første gang. Det er mig, der skal sørge for, at alt bliver lavet med dansk manér og med ægte danske juletraditioner. Mere om hvordan jeg skal holde min første dansk jul for mine forældre kommer på bloggen i morgen tidlig. Der er sikkert mange ting, som jeg gør forkert, men sålænge the christmas spirit er med, så er den god nok, men jeg vil gøre mit bedste. Jeg vil gerne have styr på det, så jeg kan holde jul med min mulig dansk kæreste en dag hehe. Who knows! Jeg viser Jer også, hvordan min makeup skal være i morgen. Det bliver highlight on fleek! Så I får en tutorial i morgen på bloggen. Yes, I am back on track! Almost!

Jeg glemt faktisk alt om mit stress i går, da jeg tog spontant med til et juleevent (læs og se billederne her!) med lækker mad og gaver, som blev afholdt af mit blog-netværk Bloggers Delight (Klik Her). Det var så hyggeligt, og jeg koblede fuldstændig fra og jeg fyrede den maks af all night på natklubben Arch. Mere om det kommer om lidt. God aften alle sammen! Jeg skal nyde min mors lækre vietnamesiske desserter og mad, som I evt. kan se på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her). Jeg har savnet mama’s cooking! <3

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Mine julegaver til mig selv! Selvforkælelse!