SY LEE: Spar op til 60% på Piller & Aminosyrer! BCAA, Kreatin, Vitaminpiller etc.

SY LEE: ‘Beauty Secrets’ – GOODIEBOX | A Perfect X-mas Gift!

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det skønt! Jeg er altid så stresset i december måned, og jeg troede, at jeg havde styr på alle julegaverne, men det har jeg altså ikke! Min jul bliver meget anderledes i år, men det fortæller Jer alt om en gang i morgen. Jeg elsker jul, men jeg hader kø i samtlige butikker, når man skal købe julegaver. Jeg modtog min månedlige Goodiebox for december måned.  Jeg er super glad for den nye goodiebox (tjek mine forrige goodiebox ud: Klik Her), og den her gang er også virkelig lækker. Se lige december måneds Goodiebox. Jeg synes faktisk, at en goodiebox er en perfekt julegave. Man undgår den lange kø i butikken og den bliver leveret til døren. Det er nemt og ligetil, og man sikrer sig, at de får lækre produkter til ingen penge. Boksen koster blot 119 kr. og værdien på indholdet er langt større! Beskrivelsen på alle produkterne nederst i indlægget:


Goodiebox kommer ind ad min dør hver måned! Jeg har blogget om alle mine tidligere lækre Goodiebox HER, og de sammensætter GANG PÅ GANG en lækker goodiebox, som jeg mener, er værd at få fat i. Du kan sikre dig i at få fat i den nye ved at tegne dig op som abonnent nu, og der er INGEN BINDING!

De er så populære nu, at de bliver revet væk, før mdr. er omme!

Få hele boksen for kun 119 kr. + fragt/håndtering – KLIK HER.


BONUS! I denne måneds Goodiebox medfølger et gavekort på 150 kr. til FitFashion.

Det var disse lækre skønhedsprodukter for denne måneds Goodiebox. De sammensætter altid lækre produkter, og det er en god måde at spare penge på. Goodiebox koster blot kun 119 kr. Tilmeld dig: HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Spar op til 60% på Piller & Aminosyrer! BCAA, Kreatin, Vitaminpiller etc.