SY LEE: A lovely dinner tonight! 'Chun Bo' & Cafe-hygge!❤️

VIDEO: Gallapremiere på ‘Undercover’ & Middag på ‘WabiWabi’ Sushi❤️

image

Hey Honeybees! OMG jeg skrålede af grin så meget i går til gallapremieren på den nye julekomedie ‘Undercover’ Palads Biograf med bl.a. Linda P. som hovedrolle, og hold kæft hvor Stine Kronborg og jeg grinte så meget pga. filmen er hylende morsom, og vi havde det sjovt sammen. Jeg vil nok sige, at det er årets julekomediefilm! A must-see movie! En dansk komedie, der er så SJOV, at du vil tisse i bukserne (Se traileren nederst i indlægget!) Vi startede vores aften ud med den lækreste japansk middag på restaurant ‘WabiWabi’ på Islandsbryggen lige ved siden af Hotel Stay, hvor vi fik vildt gode sushi, der bliver lavet og serveret lige foran os med kød sticks og masser af forskellige spændende forretter, og vi sluttede af med grøn te is og chokolade mousse, som smagte HIMMELSK! Hvis I ikke har prøvet ‘WabiWabi’, så skal I derhen. Det kan varmt anbefales! And it is all you can eat! Så Stine og jeg gik lige lidt til den for at smage de forskellige retter, da Stine aldrig har smagt mange af de retter, men vi var dog opmærksomme på vores figur haha… Alt smagte så godt! Jeg er jo ret nøgen til den røde løber, men jeg kunne ikke lade være og blev så oppustet, men who cares! Se lige maden her, Guys! Og se mange af mine billeder i løbet af aftenen fra middagen og gallapremieren fra mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj mig – Klik Her):
image

image

image image

Seriøst, jeg savler nærmest nu ved at se på mine mad-billeder haha… ‘WabiWabi’ tilbyder a la carte ellers har de et koncept, hvor det er all you you eat, hvor de serverer alt lidt efter lidt fra menuen, som vi gjorde. Det er en lækker restaurant i hyggelige omgivelser og servicen er i top! Så søde servitricer! Jeg skal klart tilbage!

Stine og jeg skulle selvfølgelig lige matches med lidt rødt på hehe… Nu havde jeg jo nissehue til den forrige gallapremiere i søndags, men jeg vil stadig i julestemning, så det blev til røde bukser, som normalt folk ikke tør at gå med. Smag og behag. Men I kender mig efterhånden, we don’t give a f**k what the world thinks… Jeg er vild med Stine, fordi vi minder ret meget om hinanden. Vi er ligeglad med janteloven, og vi er bare os selv hele vejen igennem. Btw jeg har en mankini periode og jeg elsker det! Det er ikke behageligt at have på, men jeg bærer det sgu godt. Stine ser så HOT UD, og tænk at om ikke så længe, der kommer hendes guldklump ud til verden. Hendes termin er knap 3 uger! En smuk mama to be må man sige!

image

imageimage

image

Efter filmen blev vi gæster overrasket med en fest og DJ og der blev serveret Tuborg julebryg, Karen Volf klejner og durum fra Kölem Cafe & Restaurant. Det var ret komisk, fordi der er en SJOV OG KLAM scene med klejner og durum i filmen haha… Det skal I se! Jeg skreg af grin! Så man fik lige kvalme og et godt grin, men gæsterne spiste det alligevel… Haha… Jeg skulle selvfølgelig smage hehe…
image

Hvem elsker ikke Adam og Noah?! Jamen se hvem jeg mødt og han er også med i filmen og spiller kebab-manden, som er freakin’ sjov! Jeg skreg så meget under filmen, og jeg fandt ud af, da castet skulle op på scenen og tage imod takketalen, sad han sgu da lige foran mig haha… Damn han gør Danmark til en sjovere og skøn verden – en masse grin til os! Det er dejligt! Tusind tak for organisationen for en gennemført, fantastisk og superhyggelig gallapremiere på ‘Underover’ på Palads Biograf og tusind tak for alle fantastiske og dygtige skuespiller og filminstruktøren for at give mig og gæsterne et godt grin i hverdagen. Filmen SKAL ses venner, og få Jer et godt grin næsten under hele filmen! Seriøst jeg grinte så meget! På niveau med filmen ‘White Chicks’! Dvs. den er sjov big time!

image


Se den officielle trailer på ‘Undercover’ her:

(Book din biografbillet til ‘Undercover’ – KLIK HER.)


Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: A lovely dinner tonight! 'Chun Bo' & Cafe-hygge!❤️