SY LEE: Vi har mistet en smuk stjerne i aften... Mine tanker går til Kessler-familien...

VIDEO: Gallapremiere på ‘Peddersen & Findus – den bedste jul nogensinde’ – Kom i julestemning!

image

Hey Honeybees! I går var jeg gallapremieren på Palads Biograf og jeg kom godt nok i julestemning. Hvis I har fulgt med på bloggen i lang tid, så ved I, at jeg elsker børnefilm især Disney film som Skønhed og Udyret, Løvernes Konge osv. og generelt bare animationfilm som Avatar, Shrek… Jeg er nok barnlig på det område, men jeg elsker bare at se tegnefilm. Jeg vidste ikke helt, om det var en børne- eller voksenfilm, som jeg skulle ind og se, så jeg tog selvfølgelig det tøj på, som jeg lige havde lyst til. Det blev til den her fræk mankini i rød (måske nok den eneste, der tør at bære en mankini på til den røde løber), fordi jeg var i humør til noget sexet og vil i julestemning med en nissehue på. Altså jeg vidste heller ikke, at det var en sød familiebørnfilm! Jeg dækkede mig også til hele vejen. Jeg flashede lidt kun på den røde løber. Det overlever de nok. Jeg er bare mig selv. Always be you, som jeg altid siger, og please don’t give a f**k what the world thinks! Filmen er nok mere til børnefamilier, men den er virkelig sød og den har et sødt budskab; Julen handler ikke om gaverne, men om at tilbringe julen sammen og ikke alene. Jeg inviterede min skønne kusine Joanna Nga med og desværre kunne hendes børn ikke tage med alligevel, fordi de skulle noget med deres far. Vi tog afsted alligevel og fik morgenmad på Palads Biograf, som var sørget for alle gæsterne, inden man skulle ind og se filmen, og selvfølgelig en sød goodiebag til alle børnene, men jeg fik da lige et, fordi jeg er et lille barn inden i haha… Se traileren af den søde julefilm ‘Peddersen og Findus – den bedste jul nogensinde’ nederst i indlægget. Her er nogle billeder fra i går på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her):

image

image

Se traileren på ‘Peddersen & Findus – Den bedste jul nogensinde’ her:

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Vi har mistet en smuk stjerne i aften... Mine tanker går til Kessler-familien...