SY LEE: My Makeup Look for the event tonight! The Body Shop Makeup Look!

VIDEO: Gallapremiere på ‘Fantastiske Skabninger og hvor de findes?’ – A Must-See Movie!

image

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det skønt! Jeg havde fornøjelsen af at nyde en verdenspremiere på den mest omtalte film for tiden ‘Fantastiske Skabninger og hvor de findes’, som er en forhistorie på alle Harry Potter filmene. Imperial Biograf havde fået æren at vise den i Danmark før England. Hvis I havde fulgt med på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), havde I nok opdaget, at gallapremieren var så gennemført dekoreret og flot, og selv fra biografens indgang var den dækket til med stoffer over det hele ,og alt var helt mørkt og dystert og der var drenge, der var udklædt som i filmen og pigerne, der dansede på trapperne osv. Wow, sikke en smuk gallapremiere Imperial Biograf afholdt. Jeg følte, at jeg blev hevet tilbage i tiden og var i en Harry Potter film!

Filmen er overdrevet smukt produceret! De fantastiske skabninger i filmen er fascinerende! Jeg er normalt ikke til Harry Potter filmene, men denne nye Harry Potter film ‘Fantastiske Skabninger‘ (Fantastic Beasts) fangede mig med de smukke skabninger og scener. Derudover er jeg helt vild med skuespilleren, Eddie Redmayne, som også spillede hovedrollen som trans i ‘The Danish Girl’. Jeg var fan allerede efter den film, og han gør det fremragende igen i den nye Harry Potter film, ‘Fantastic Beats’, som den hedder på engelsk.

Kan I lide eventyrfilm, vil I elske den her ‘Fantastiske Skabninger’! Den fangede mig og den minder mig ikke helt om de andre Harry Potter film, men den har nogle sekvenser, der får mig til at tænke på de tidligere film. Den er noget for sig selv, og den er virkelig flot og spændende… A must-see adventure movie for enhver!

image

Til gallapremieren var dresscode galla, og jeg havde taget et nyt flot jakkesæt i skinnende sølv og sort smoking bukser med laksko og lakbælt fra ‘Carnet’. Mit vinder-sash er fra Kina, hvor jeg vandt titlen ‘The Best Sexy Model’, som den mest sexede model ud af alle de 60 lande til en grand slam skønhedskonkurrence, Manhunt International 2016. Jeg ankom som Mister Manhunt Denmark 2016 og fortalte stolt min nye vindertitel og min kommende og spændende rejse til asien igen.

image

image

Jeg havde inviteret min dejlige veninde Saba Hamid med til gallapremieren, som er en makeup-gura og PR-worker. Vi nød filmen så meget, og der var selvfølgelig lækre sager under filmen, som jeg valgte at gemme til min kommende cheat day, men jeg spiste alle mine M&M’s hehe… Dem kunne jeg ikke lade være, men ellers er jeg ret tonet for tiden pga. kommende modeljobs og det skal fortsætte med at være sådan. Alt i alt en super god film og hyggelig gallapremiere!

image


Book din biografbillet til ‘Fantastiske Skabninger’ – Klik Her.


Se trailerne på ‘Fantastiske Skabninger og hvor de findes’ her:

 

Official Final Trailer for Fantastic Beasts and Where to Find Them – in UK cinemas November 18, 2016 – set in the wizarding world created by J.K. Rowling and directed by David Yates. The film stars Academy Award winner Eddie Redmayne, Colin Farrell, Ron Perlman, Dan Fogler, Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Samantha Morton, Gemma Chan, and Jon Voight.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: My Makeup Look for the event tonight! The Body Shop Makeup Look!