SY LEE: No thanks to dry winter hands! Raunsborg Nordic Hand Cream Sensitive <3

SY LEE: This miracle o-Moi All-In-One Balm removed my deep scars! Mine ar er væk!

Hey Honeybees! Kan I huske min ulykke få dage før Kina turen?! En freakin’ cykelist kørte ind i mig, og jeg gled hen over asfalten og fik dybe sår og skrammer over begge ben og hænderne og albuerne, fordi jeg ville redde mit fjæs! Jeg var så oprevet over mine sår og jeg var bange, at de ville efterlade mange ar! Jeg har seriøst “fejlfri” ben, og da jeg så mine blå mærker og sår der forblødte, gik jeg jo i panik. Ikke nok med at jeg var bange for, at jeg havde brækket noget før en grand slam skønhedskonkurrence! Jeg var virkelig øm, og jeg var så professionel i Kina til fotoshoots på stranden, i studiet, modeshows og generelt når jeg var i undertøj foran folk, så var sårene helet i en fart, takket være den her o-Moi All-In-One-Balm – Multi-purpose & Healing salve!

o-Moi alt-i-en savle har reddet mig! Mine sår er væk! Helet i en fart samt fået de grimme ar væk! Jeg er så lykkelig! Jeg smurte mine sår ind hver aften/nat før jeg fik i seng! Jeg brugte en masse solcreme om dagen, når jeg var på stranden i Kina til diverse photoshoots. Jeg troede, at jeg skulle bruge en masse makeup til at dække det hele, MEN de var meget søde derover, at de sagde, at det var helet, at de sagtens kunne photoshop de småting væk. Jeg var så lettet! MEN jeg er allermest lykkelig over, at denne o-Moi All-In-One-Balm er så effektiv, og den kan bruges til ansigt, krop og ens hår! Den fungerer også som en god hårkur eller hårbalsam til tørre hårspidser. Jeg bruger den til det og tørre steder på mit ansigt. Den er ikke fedtet, og den absorberer øjeblikkeligt og ens hud føles lækker blød. Denne mirakel alt-i-en salve er et must-have hos mig. Jeg er så glad for, at den har reddet mine ar og blå mærker og den kan så meget andet! Jeg ønsker nu, at jeg havde taget før og efterbilleder i Kina!

dsc08959dsc08960


o-Moi All-In-One Balm – Click Here.


Product Details

Treat your skin with this Multi-Purpose Balm for Face, Body and Hair and unwind totally to its relaxing fragrance of pure Neroli essential oil for some “me” time!

Neroli essential oil comes from the petals of the Orange Blossom flowers. This precious and pricey essential oil has numerous soothing and anti-ageing qualities such as improving the skin health by regenerating and keeping it elastic. It also helps reduce the appearance of scars as well as heal broken capillaries.

Natural, Anti-Ageing and Repairing

Free from preservatives, parabens, mineral oil, silicon and artificial fragrance.

Benefits:

  • Skin is deeply moisturised, repaired and instantly soothed.
  • Skin conditions such as eczema, psoriasis, burns and wounds are significantly improved.
  • Skin ageing is delayed thanks to Vitamins E & A.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: No thanks to dry winter hands! Raunsborg Nordic Hand Cream Sensitive <3