VIDEO: Vind en Deluxe Advent Calendar by The Body Shop! Værdi 1515 kr.!

SY LEE: Sidste chance! The Body Shop lukker for onlinebestilling om 2 dage!

dk_main_advent_lastc_week46

Hey Honeybees! I mit tidligere indlæg har jeg fortalt Jer om min fede GIVEAWAY, som jeg har fået lov til at lave, da jeg har været til PR-møde og workshop med The Body Shop her i København. Hvis I selv til bestille den til Jer selv eller til en du holder af, så skal du gøre det SNART! The Body Shop lukker for onlinebestilling for deres 3 fede julepakkekalender i år! SKYND JER! Man sparer så mange penge, for man får sindsyge mange produkter til prisen!

Vidste du godt, at du er med til at redde og beplante 1 kvadratmeter regnskov i mit hjemland, Vietnam for hver enkel julegaveæske, som du køber hos The Body Shop? The Body Shops mål til denne jul er at indsamle 1.800.000 kr. for at redde regnskove i Vietnam, Indonesien og Malaysia. 1.800.000 kr. bliver fordelt til disse tre lande.

Jeg vil gerne give noget tilbage til Jer og lave mange spændende GIVE AWAYS op til jul til Jer trofaste læsere. I kan NU vinde denne julepakkekalender magen til min egen i år ligesom den på billedet, hvor jeg holder min DELUXE adventskalender! Den har en værdi på 1515 kr. og den indeholder de lækreste skønhedsprodukter fra The Body Shop. Tjek lige disse pakkekalender ud forneden i indlægget og DELTAG i min GiveAway nu! Jeg trækker lod d. 28. november og jeg sørger for, at julepakkekalenderen bliver sendt fra The Body Shops hovedkontor!

untitled

unavngivet1

Vidste I godt for 15 år siden, var det The Body Shop, der startede trenden med at lave pakkekalender i butikkerne? Efter 15 års med stor succes med deres julepakkekalender, laver de 3 specielle LUKSURIØSE julepakkekalender i år!

Vi har disse overdrevet lækre 24 Happy Days Advent Calendar, som fås til 3 forskellige prisklasser og pakkerne er STORE!

24 Happy Days Advent Calendar    24 Happy Days Ultimate Advent Calendar       24 Happy Days Deluxe Calendar

Pris 600 kr. (værdi: 1350 kr.)                    Pris 1000 kr. (værdi: 2255 kr.)                  Pris 800 kr. (værdi: 1515 kr.)

advent-red-large

I kan vinde en 24 Happy days Deluxe Advent Calendar lige nu hos mig, som I kan se lige her:

deluxe

Denne grønne er en standard og hedder 24 Happy Days Advent Calendar:

standard

Den sidste er den 24 Happy Days Ultimate Advent Calendar:

ultimate


GIVEAWAY!

I deltager i min GiveAway ved at følge 3 steps! Det første step er at følge min nye Facebook-side: Sushi Sparkles aka. Sy Lee. Vinderen bliver fundet d. 28. november!

DELTAG – KLIK HER!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Vind en Deluxe Advent Calendar by The Body Shop! Værdi 1515 kr.!