SY LEE: My favorite fragrance at the moment... I am very picky with perfumes...

SY LEE: o-Moi Q10+E Facial Oil | My Must-Have Winter Skincare Product!

dsc08979dsc08969dsc08975

Hey Honeybees! Kulden dræber min hud hvert år. Vinteren kan være barsk for ens hud, og det er yderst vigtigt at beskytte den og give den masser af fugt. Det er ikke noget bedre end en fugtgivende ansigtsolie fyldt med vitaminer og de rette ingredienser, der giver ens hud de bedste resultater. Hvis I følger mig på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), har I nok set, at jeg er obsessed med olier til ansigt og krop, MEN det er ikke hvilke som helst olier, som jeg bruger. Det skal være dem, der absorberer øjeblikket ind i huden og ikke efterlader en klistret fornemmelse. Olier der trænger ind med det samme og efterlader min hud silkeblød uden at jeg føler mig som en skinnende diskokugle. Så jeg er meget varsom, når jeg vælger olie produkter til mig. Jeg er dybt forelsket i den her nye ansigtsolie, som o-Moi Skincare har lige launchet, som fås både i full size og travel size. Denne ansigtsolie har givet min hud liv tilbage især når vinteren er her. Jeg bliver ikke tør og min hud gløder bogstaveligt dagen lang. Jeg havde den endda med til Kina, og jeg brugte den inden jeg gik i seng hver aften. Selvom jeg er i et varmt land, bruger jeg ansigtsolie, for jeg varmer op med fornyet hud og den smukkeste glød i ansigtet. Siden jeg fik kendskab til ansigtsolier, er jeg gået lidt fra cremer, men jeg elsker at kombinere begge dele. Men ansigtsolie er faktisk nok i sig selv. I love it!

Den indeholder Q10, som vi kender for anti-ageing, hvilket er perfekt for mig. Man skal jo forebygge og den indeholder vitamin E, hvilket er godt for ensartet hudtone og reducering af pigmentering. Alle o-Moi hudplejeprodukterne er lavet af naturlige ingredienser, så de er skånsomme for ens hud. Jeg kan ikke ønske mig en bedre ansigtsolie, selvom jeg også er glad for mine andre varianter fra o-Moi Skincare, som I kan tjekke ud: HER.


Q10+E Facial Oil – Klik Her.


Ugens DEAL! Slutter fredag midnat!

Launch tilbud: På toppen af at spare 10% på Q10 + E Facial Oil (30 ml), får en rejse størrelse af Plump It Up Face Cream (10 ml) som en gave *! * Gælder indtil den 11. november 2016 midnat!

Ideel til meget tør hud med behov for foryngelse. Med en unik antioxidant blanding af Coenzym Q10 og E-vitamin, Q10 + E Facial Oil hjælper med at regenerere og nærer tør hud og hjælper til at udjævne fine linjer og rynker. Coenzym Q10 er essentiel for “Cell Breathing” og energitransport i mitonchondria og er afgørende for at generere anergi (ATP) i kroppen. Antioxidanten handling er forbedret med tilsætningen af en cocktail af vegetabilske olier: Granatæble, Rice Bran, Evening Primrose og avocado Olier – kendte til effektivt forstærke hudens naturlige barriere mod frie radikaler. Dens signatur duft af neroli æterisk olie bringer en øjeblikkelig følelse af afslapning og velvære. TIP: Bland et par dråber af den Q10 + E Facial Oil til Plump It Up Face Cream for forbedrede nærende og anti-aging egenskaber. Fordele: Dybt fugter, nærer og beskytter tør hud med behov for foryngelse. Hjælper stimulere cellulær regeneration, dermed forsinke hudens ældning. Beskytter huden effektivt mod de skadelige virkninger af frie radikaler. Brugsanvisning: Påfør Q10 + E Facial Olie på en perfekt renset ansigt og hals. Masser blidt i cirkulære bevægelser og nyde den afslappende øjeblik. Kan anvendes morgen og / eller aften, før en o.Moi ansigtscreme efter eget valg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: My favorite fragrance at the moment... I am very picky with perfumes...