SY LEE: O-Town Love! B'day Bash!

SY LEE: My Makeup Look for the event tonight! The Body Shop Makeup Look!

dsc08988

Hey Honeybees! Så er jeg back in Copenhagen, og i aften står den på den flotteste makeup med disse lækre nyheder fra The Body Shop, som jeg elsker allerede så meget! I aften holder The Body Shop en kæmpe event, som jeg glæder mig utrolig meget til. I den anledning har jeg bl.a. modtaget disse smukke makeup produkter, som jeg tager i brug i aften. Jeg har også en kæmpe Give Away til Jer i morgen, som I skal glæde Jer til! Den har en værdi på 1800 kr.! Jeg vil også lave videoer – nemlig makeup tutorials med disse makeup produkter i morgen. Hvis I er nysgerrige over disse nyheder og I vil se, hvor de koster og hvilke farver de fås i etc., så tjek dem ud: HER. Følg med på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) i aften og se hvordan The Body Shop Event bliver! Ps. InstaGlow CC cream og All-In-One BB cream er så lækker på min hud! Hvis du elsker at have en smuk hud med en glowy og naturlig glød, er disse to produkter perfekt til dit makeup look! Jeg får en smuk og sund udstråling. I love it!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: O-Town Love! B'day Bash!