SY LEE: Jeg er blevet forelsket i Kina! Mit eventyr fortsætter!

SY LEE: Jeg vandt en award og en titel til ‘Manhunt International 2016’!

Kære DK! Kære alle mine skønnest og trofaste læsere gennem mange år! De fleste af Jer har nok fulgt mig siden 2011! Der er virkelig sket meget, siden jeg kom på landsdækkende TV og endte som en offentlig person. Jeg gjorde det sgu, Guys! Jeg vandt den eftertragtede pris og titel over dem alle, som alle drengene ville have fingrene i! I ser “verdens mest sexet model ud af de mange lande – nemlig mig! Selvføgelig vinder jeg den pris! ‘The Best Sexy Model’ i hele Manhunt International 2016! MIG! Se mit trofæ! Jeg er OK sej! Det er ok at give sig selv highfive i ny og næ hehe…

Jeg håber, at det er okay, at mine tanker og kort takketale bliver på engelsk, da jeg ved, at mange asiatere læser med!

Omg Guys! I did it! Didn’t expect anything of Manhunt int.! I won an award and title: ‘The Best Sexy Model’ of them all!!! The guys were handsome! I didn’t win or get in the top five but the guys who did definitely deserved it! Almost back on track! My worst jetlag ever! I am so proud of how far I have come since Denmark got to know me in 2011! I have developed so much and I can not believe that I won this award and title as the sexiest model of them all in this prestigeous male pageant with contestants from all over the world! Our neighbour Sweden won the whole thing! Well deseved!

I feel like I have won! I went home with new friends from around the world! I got to experience an amazing country and its culture. I met a lot of good-hearted people from China! I want to thank the Manhunt International and everyone in this organisation for taking so good care of us contestants! You guys are amazing! I will never forget this experience and you guys! Our president, chaprons, photographers, translators, all the cool contestants and everyone from Manhunt Int! Especially thanks to John Manhunt Int 2011 for giving me a very warm welcoming in China at the Airport! I felt so welcome! I will never forget this amazing journey! I miss each and everyone of you already!

I am proud to represent my country Denmark and being ‘Mister Manhunt Denmark 2016’!!! The world’s first and prestigious and one of the biggest in the world for men – The Grand Slam: Mister Manhunt Int., Mister Universe and Mister World! It has been an amazing journey in China to represent DK! Don’t jugde a book by its cover! Power!

Så tog jeg lige en lille sejr med hjem til mig selv og DK! ‘Best Sexy Model’ i Manhunt International 2016! Jeg er blevet kåret som den bedste og mest sexet model ud af alle landene! Vi var op til 60 lande! Jeg ser frem til at vende tilbage til Asien igen og arbejde! Jeg håber, at I altid vil følge min rejse!

Btw I miss this stage! Jeg har flere videoklip fra TV-programmet i asien! Det er blot badetøjsrunden! I skal se traileren. Den er herrefed. Derudover har jeg lavet en masse Vlogs, som jeg glæder mig til at sætte sammen! Puha, der er meget at indhente hehe… Jeg er deltager nr. 8 på scenen. Jeg poser også bagest på scenen, som vi fik besked på, og I kan se, at jeg giver den gas! Jeg kan se nu, hvorfor de kalder mig for ‘Sexy Denmark’ derover, og det var før, jeg vandt min pris! Jeg poser meget sexet haha…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeg er blevet forelsket i Kina! Mit eventyr fortsætter!