SY LEE: Vil I overleve?! Alle sociale medier er forbudt i Kina!

SY LEE: Jeg er blevet forelsket i Kina! Mit eventyr fortsætter!

image

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det fremragende! Gud, tænk at jeg er tilbage i DK! Tiden er bare fløjet afsted i Kina. I har nok set på mine sociale medier, at jeg har annonceret, at jeg fik sgu en award og en titel til verdens ældste og en af verdens største og prestigefyld skønhedskonkurrence for mænd – nemlig ‘Manhunt International’ 2016! Jeg er så glad for mit trofæ og min titel som ‘The Best Sexy Model’ ud af alle landene! Er det ikke crazy?! Vores naboland Sverige tog hele sejren og blev kåret som Mister Manhunt International. Velfortjent og sejt gået. Derudover var der specielle priser og den mest eftertragtede var den pris og titel, som jeg vandt imod alle landene! Det synes jeg er sgu sejt gået af mig! Jeg kan ikke lade være med at smile. Der er så meget at opdatere på bloggen! Jeg vil heller ikke lave mit indlæg for langt, så I får en masse billeder her i indlægget. Jeg har jo talt Jer i mit tidligere indlæg, at Facebook, Instagram og de velkendte sociale medier herhjemme var forbudt i Kina! Jeg bruger ikke deres egne versioner af facebook eller instagram. I følger mig jo heller ikke der. Det var så belastende! MEN ok nok om det, nu kan jeg indhente en masse!

Jeg vil fortælle Jer, at jeg blev dybt forelsket i Kina! Både i landet og i en bestemt person! Mit hjerte er taget fra mig! Først og fremmest dystede i 9 dage og 8 nætter i Kina alle drengene. I mit tidligere har jeg fortalt Jer, at det var en masse pressemøde, TV-interview og afslapning på første par dage. Dag 4-7 var knald på! Vi gik modeshows, lavede tv-interview, fotoshoots for store asiatiske brands, sponsor møder, sponsor middage og derudover skulle vi lave velgørenhed og se smukke seværdigheder, så deres program var så stramt! Jeg nød hvert sekund og jeg savner allerede dem alle sammen! Jeg vandt ikke det hele, men jeg føler, at jeg har vundet! Jeg har vundet så venner fra mange steder rundt omkring i verden! Jeg er blevet så tæt med mange af dem, og mit hjerte blev også stjålet! Jeg skal besøge en del af dem i det nye år og måske før, hvem ved. Mit liv er ændret for altid! Jeg skal tilbage til asien og arbejde med designer! Det er skørt! Jeg tror faktisk, at mit liv bliver i udlandet fremadrettet. Det er der, hvor jeg hører til og ikke i DK. Jeg har udrettet det, som jeg vil i DK og jeg føler, at jeg vil meget mere.

Kina er slet ikke, som jeg troede eller hvad folk går rundt og tror. Jeg var i byen Shenzhen som er 40 km væk fra Hong Kong. Det er en storby med stor S! Der er rent og smukt og virkelig moderne. Mere end DK! Folk der taler engelsk er så søde og venlige, men de lokale har alt for travlt til at hjælpe og kan forekomme lidt uhøflige, men ellers er alt skønt i deres land! Maden er god og vejret er ulidelig varmt!

Btw Guys, jeg kan ikke komme over mit livs eventyr igen, og jeg ser frem til at blive forenet med nogle af dem, så jeg kan få mit lille hjerte tilbage! Mit liv er ligesom et sæbeopera. Alt er altid så indviklet, men jeg tror på, at man altid gemmer det bedste til sidst! Jeg er en heldig fyr! Her er nogle få minder fra min tur! Mere indlæg om min forelskelse og mit nye eventyr snart. Det fortsætter endnu! Tusind tak for Jeres dejlige lykønskninger! Jeg vil gøre alt for at besvare de resterende tilbage! I så dejlige!

 image image image image image image image image image image image image imageimage

imageimageimageimageimage

Så tog jeg lige en lille sejr med hjem til mig selv og DK! ‘Best Sexy Model’ i Manhunt International 2016! Jeg er blevet kåret som den bedste og mest sexet model ud af alle landene! Jeg ser frem til at vende tilbage til Asien igen og arbejde! Jeg håber, at I altid vil følge min rejse!

Btw I miss this stage! Jeg har flere videoklip fra TV-programmet i asien! Det er blot badetøjsrunden! I skal se traileren. Den er herrefed. Derudover har jeg lavet en masse Vlogs, som jeg glæder mig til at sætte sammen! Puha, der er meget at indhente hehe… Jeg er deltager nr. 8 på scenen. Jeg poser også bagest på scenen, som vi fik besked på, og I kan se, at jeg giver den gas! Jeg kan se nu, hvorfor de kalder mig for ‘Sexy Denmark’ derover, og det var før, jeg vandt min pris!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Vil I overleve?! Alle sociale medier er forbudt i Kina!