SY LEE: The real me! Skin Analysis by Desire Skincare

SY LEE: Goodiebox by Magasin is back! A perfect X-mas present!

Hey Honeybees! Gud, hvor er det koldt i DK! Jeg kan slet ikke komme over det efter min Kina tur, og jeg er ramt af den værste forkølelse i går! Kill me! Jeg er lidt behind med mine pakker, men da jeg kom hjem fra Kina i sidste uge, modtog jeg jo en del pakker og en af dem er min Goodiebox for november måned. Jeg er simply in love ned Goodiebox i samarbejde med Magasin den her gang igen, og deres forrige boks med Magasin var jo også fremragende (tjek den forrige ud: Klik Her), og den her gang er også virkelig lækker. Se lige november måneds Goodiebox. Skynd Jer at bestille en Goodiebox, før de er revet væk. Det er også en god måde at give en god julegave til en, som man holder af. Det er nemt og ligetil, og man sikrer sig, at de får lækre produkter til ingen penge. Boksen koster blot 119 kr. og værdien på indholdet er langt større! Beskrivelsen på alle produkterne nederst i indlægget:

dsc08945dsc08946 dsc08948


Goodiebox kommer ind ad min dør hver måned! Jeg har blogget om alle mine tidligere lækre Goodiebox HER, og de sammensætter GANG PÅ GANG en lækker goodiebox, som jeg mener, er værd at få fat i. Du kan sikre dig i at få fat i den nye ved at tegne dig op som abonnent nu, og der er INGEN BINDING!

De er så populære nu, at de bliver revet væk, før mdr. er omme!

Få hele boksen for kun 119 kr. + fragt/håndtering – KLIK HER.


Balance Me – Instant Lift Pore minimiser (full size), vejl. udsalgspris 200 kr. for 10 ml.

  • Dette produkt er lækkert. Det minimerer mine hudporer og dine linjer samt den opstrammer min hud. Dejlig base før påføring af min makeup. En dejlig base som en primer og min T-zone er ikke fedtet.

Revitalash Advanced – Eyelash Conditioner Serum, udsalgspris 399 kr. for 1 ml. (full size).

  • Denne udgave af 1 ml er nok til to måneders behandling for et synligt resultat på ens øjenvipper. Få længere og fyldere vipper med dette øjenserum. Hvem elsker ikke bambi øjne?! I do!

Glov – Quick Treat, vejl. udsalgspris 149 kr. for ‘on the go’.

  • Fjern din makeup i en fart. Denne finurlige fingerhandske skal kun have en smule vand og du kan fjerne makeuppen uden brug af kemikalier. Den giver en dybdegående afrensning og en mild eksfoliering af huden.

Miqura – Golden Modeling Mask, vejl. udsalgspris 125 kr. (full size).

  • En dejlig forfriskende ansigtsmaske, der opstrammer huden samt den reducerer misfarvninger og pigmentforandringer på samme tid. Man føler sig helt fornyet ved brug af denne maske.

The Body Shop – Limited Edition Spiced Apple Body Butter, vejl. udsalgspris 175 kr for 200 ml.

  • Denne body butter er overdrevet skøn og den giver en julestemning. Den dufter af æbler og kanel! I love it! Den giver en babyhud i 48 timer og den er lækker og fugtgivende, som vi kender til The Body Shop lækre body butter! I am a big fan!

BONUS! I denne måneds Goodiebox medfølger en fin notebook. Den vil jeg bruge til at notere alle mine juleindkøb i år, og det er altid hektisk for mig hvert år, og jeg glemmer altid noget undervejs!

Det var disse lækre skønhedsprodukter for denne måneds Goodiebox. De sammensætter altid lækre produkter, og det er en god måde at spare penge på. Goodiebox koster blot kun 119 kr. Tilmeld dig: HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: The real me! Skin Analysis by Desire Skincare