SY LEE: Mit liv er officielt slut! FØJ! JEG DØR! Ingen gider mig mere så?!

SY LEE: A lovely dinner tonight! ‘Chun Bo’ & Cafe-hygge!❤️

God aften Honeybees! I aften havde jeg den hyggeligste aften med min gode ven og blogger-kollega, Søren Juliussen, hvor vi fik catchet up og fik super god og lækker autentisk asiatisk mad på restaurant ‘Chun Bo‘ ved Åboulevard på Frederiksberg. Der ligger en masse foodporn på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj -Klik Her). Det var så skønt at se min ven igen. Det er så svært at finde tid, når man begge to har så travlt med arbejde. Jeg har bare savnet en stille og rolig aften med god mad og en masse girl talk hehe…

image

Søren foreslog faktisk Chun Bo, fordi jeg poster tit om stedet. Det er jo også her, hvor jeg holder mine cheat days ret tit haha… Men næste gang skal vi have steaks! En asiat må have sin asiatisk mad i ny og næ. Jeg har da ikle tid til at kokkere asiatiske i løbet af min travle hverdag, så en smart måde at få mange gode asiatiske retter på. Der er over 60 retter samt sushi bar og is- og salatbar – all you can eat! Jeg kan varmt anbefale god sublim asiatisk mad på restaurant ‘Chun Bo’.

image

Derefter tog vi på Cafe og hygge videre.  Sikke en hyggelig aften med Søren-musen som altid! Nu er jeg i min seng og skal se lidt film. Jeg vil tidligt i seng, da i morgen venter noget spændende, som jeg skal til om dagen! Jeg blogger om det i morgen! I morgen  venter der også en event, som jeg skal til og der skal dresse up for fuld skrue! Sov godt alle sammen!

Foto: Ekstrabladet.dk

Foto: Nils Meilvang / BT.dk

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Mit liv er officielt slut! FØJ! JEG DØR! Ingen gider mig mere så?!