SY LEE: Myprotein! Slutter midnat! Spar op til 40% på alle bestsellers + 15% rabatkode!

VIDEO: Overskred mine grænser! Model for M.A.C. PRO Cosmetics!

image

Hey Honeybees! Jeg fik overskredet mine grænser for vildt igen! Jeg var model for M.A.C. Cosmetics på deres hovedkontor i forrige uge, og jeg vidste slet ikke, hvad jeg gik ind til end at få lagt flot makeup over det hele, altså ansigt og krop (de mente bogstaveligt det hele! Kill me!) og så skyde flotte billeder. Da jeg ankom fik jeg håndteret et par hvide trusser, som var ret gennemsigtig og man kunne altså se alt igennem, hvis man kigger meget tæt på, og det skulle de åbenbart også! Jeg var dødsens nervøs, for det var uden for mit comfort zone. Det er noget andet at skyde halvnøgne billeder foran et kamera, men at få lagt makeup på hele kroppen og på sine ædle dele var grænseoverskridende for mig! Jeg skulle bodypaintes for første gang i mit liv almost naked! Det føltes faktisk nøgen for mig, fordi de malede på mine ædle dele. De rørte bogstaveligt mine ædle dele med deres hænder og malede dem uden på trusserne. Så man må sige jeg fik overskrevet mine grænser der. Jeg ville aldrig turde, hvis de havde spurgt, men da jeg stod der og var på job, ville jeg være professionel og selvfølgelig fortsætte mit arbejde, da jeg havde med en masse dygtige og professionelle mennesker inden for det felt. I starten var de meget forsigtige, men det tog jo en evighed med at bodypainte mig, var de profesionelle makeup artister på det højeste plan, som kaldes for M.A.C. PRO bare sådan til sidst: “Sy Lee, vi kender hinanden nu, er det ikke lige meget.” HAHA… Jeg nåede ikke at tænke, før de gik all in. Jeg er pisse kildende, så jeg skreg konstant og til sidst blev jeg næsten immun for det haha… Jeg nød det faktisk. 6 piger skulle nusses mig og male min krop og de skiftede med at male mig i næsten 6 timer hehe… Jeg kunne godt lide tanken. Tænk at have 6 elskerinder haha… Seriøst, jeg ved, at mine venner ville dø for det her. Jeg ved, at mange fyre misunder mig lige nu haha… Altså man kunne ikke undgå at blive tændt, da de rørte den hele tiden, men sådan er det bare. Det er jo menneskeligt haha… 6 piger smurte mig ind i lotion/olie samt de skulle gå all in, hvis I forstår, hvad jeg mener! Haha… Bagefter skulle vi drenge i bad sammen, og pigerne hjalp os med at få noget af malingen af, ellers hjalp vi drenge hinanden. Sikke en intim dag, som jeg fik med piger og drenge på samme tid! De var alle sammen så professionelle og søde, og de udførte det smukkeste arbejde på mig og vi fik skudt så gode billeder. Jeg følte mig godt tilpas og de sørgede for, at jeg manglede intet, da jeg skulle næsten stå op i 6 timer. Damn, jeg fik krampe! Det hele var en oplevelse i sig selv, og jeg fik oplevet, hvad mange mænd drømmer om. 6 girls omkring sine ædle dele. GAS! Haha… Jeg fik mødt de sødeste mennesker på M.A.C. En fornøjelse at være deres model! I dag tør jeg godt at bodypaintes igen uden at være nervøs for noget! Her er en VLOG – video, som jeg har filmet fra dagen, og I kan se, hvor flot de makeup artister har lavet på mig:

Jeg fik også taget nogle billeder undervejs, selvom det var svært, da jeg skulle stå stille i 6 timer, men jeg formåede at filme en Vlog fra min dag på M.A.C. Cosmetics hovedkontor, når der var pauser. Her er nogle udvalgte billeder fra mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her):imageimage image image

Mit tema var Disney Fantasia. En af mine yndlings Disney film!

image image imageimageimage image image

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Myprotein! Slutter midnat! Spar op til 40% på alle bestsellers + 15% rabatkode!