VIDEO: Gallapremiere på 'Storkene'! Jeg græd til en tegnefilm!

VIDEO: Gallapremiere på ‘Trolls’ The Movie! Den er sååå GOD! Christophers stemme! Ahhh….

image

Godmorgen Honeybees! Jeg håber, at I har det skønt derude! Jeg har det bedre og jeg prøver at stresse mindre af, selvom jeg ikke kan. Jeg har jo tidligere fortalt Jer, at jeg gennemgår en depression for tiden, og jeg er syg af stress, men jeg har lovet mig selv at gennemføre alle de jobs, som jeg får tilbudt og nyde hvert sekund af det. Jeg har så meget at opdatere på bloggen, at det er sindsygt. Der er sket så meget på de her 10 dage. Jeg har medvirket en komedie-serie. Jeg har været model for M.A.C Cosmestics og jeg skal blogge om en række produkter også. Jeg har en masse PR-arbejde i vente, og jeg har mit fitness-firma ved siden og ovenikøbet bliver jeg inviteret til mange røde løber events, og det samme igen i dag. Endnu et event. Plus jeg har stadig min familie på besøg i over 10 dage nu. Puha…

Omg Guys! I går aftes var jeg til den fabelagtige gallapremiere på den nye animationfilm ‘Trolls’ the movie på Imperial Bio, som jeg kan varmt anbefale (Se traileren nederst i indlægget! Så god!). Jeg tog mine to veninder med som mine dates hehe.. Min veninde/frisør Hang og Patricia Louise. Jeg elsker at se biograf film på Imperial Biograf, da de har den allerstørste skærm! Omg gallapremieren i går var over alt forventninger. Filmselskabet har virkelig gjort det smukt og stort, for der var smukke danser i forskellige aldre, der optrådte lige ved den røde løber og hele vejen op til trapperne mod biografsalen samt der blev sørget for alle gæsterne med lækre cupcakes fra Cravings, som jeg kender til og elsker og slik fra Haribo, frugt osv. Jeg vil ikke afsløre så meget om filmen, men den nye animationfilm om de søde trolde, som jeg husker fra min barndom op ved tandlægen, hvor man fik en lille trolde med hjem, er virkelig god! The Trolls har virkelig en sød historie og den indeholder mange gode og kendte sange, som bliver oversat til dansk. “Krølletoppen /nudler” (som jeg faktisk ikke kan lide at kalde ham) Christopher Lund Nissen aka. Chrizzer musen lagde stemmen til den ene hovedrolle (Chrizzer har seriøst den nutteste stemme ever! Han læspede ikke, som jeg gik rundt og troede. Det ville også være cute! Jeg fik bløde knæ. Kill me! I den engelske version er det Justin Timberlake) samt lagde Stine Bramsen til den anden blandt andre gode navne. De to popsangere gjorde det suverænt. Jeg fik faktisk gåsehud, da Christopher endelig sang i filmen… Hans karakter hader nemlig at synge… Det finder I ud af, hvis I ser filmen. Stine Bramsen sang til gengæld konstant, og man blev kun glad af det og filmens storytelling. En god animationfilm til enhver familie især børn, der elsker animationfilm som ‘Shrek‘, ‘Ice Age‘ etc. Det er svært at vise alle de smukke deltajer fra gallapremieren, men hvis I kan stadig nå at se alle mine videoklip på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her). Her er få udvalgte billeder fra den smukke gallapremiere i går:

image

Foto: Mogens Flindt – Ekstrabladet – Hår stylet af Hang Thang Ho aka. Line fra Frisør Dupont Dupont. Makeup M.A.C. Cosmetics udført af mig selv.

image

image
image

image

image imageimage

Mit makeup look er udført af mig selv med brug af M.A.C Cosmetics. Det hele kommer på bloggen løbende, hvor I kan få ‘Get the Look’ meget snart. Jeg har en del at indhente på bloggen. Håret er så fint stylet af min frisør, Hang Thanh Ho aka Line, fra frisør Dupont Dupont. image

Efter gallapremieren tog vi på en af mine yndlingsresturanter, Chun Bo, på Frederiksberg og fik lækkre autentisk asiatisk mad. All you can eat. Damn vi var hungry! Kan varmt anbefale stedet.

image

PRESSE: Ekstrabladet

Se traileren på ‘Trolls’ the movie her:

1 kommentar

  • @ movies poster is not out yet but as mentioned above. That movie scheduled to release after half 2016 So we can expect movies first look. Official poster and teaser trailer to release in next or after that month means in June or July month. As soon as we catch the official poster we will update here……
    http://www.hurrahvideo24.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Gallapremiere på 'Storkene'! Jeg græd til en tegnefilm!