SY LEE: Øver på mit manus! Call me an actor!

VIDEO: Gallapremiere på ‘Storkene’! Jeg græd til en tegnefilm!

Hey Honeybees! Jeg håber, at I er kommet godt ind i den nye uge. Jeg stresser totalt for tiden! Jeg lægger heller ikke skjult på det på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), hvor jeg viser Jer min hud-tilstand. Den går totalt amok for tiden! Virkelig dårlig timing, da jeg skal være model for M.A.C. Cosmetics i morgen hele dagen! Det bliver en lang dag på deres hovedkontor. Jeg skal allerede hjem fra kl. 8.00 om morgen, og vi er færdige kl. 18.00. Kill me! Min familie har været på besøg hele sidste uge, og de er her faktisk stadig. Så der er utrolig meget at se til hos mig og en del at lave! Mennesker omkring mig hele tiden plus jeg skal passe mit fitness-job osv. Jeg er syg af stress for tiden, at det har resulteret i mange trælse situationer for mig, så jeg havde brug for at komme lidt ud.

Jeg var til gallapremiere på ‘Storkene‘, en animationfilm, i lørdags om formiddagen, hvor der blev serveret lækker brunch i Kinopalæet, og der manglede intet til børnene og de voksne. En super hyggelig og gennemført gallapremiere med en lækker brunch med masser af mad som kanelsnegle, pølser, pølsehorn, pandekager, kiks/kager og slik og drikkelser, som børnene elsker. Der manglede intet. Selv efter filmen var der sørget for lækkerier til ganen og gaver til alle. Jeg elsker seriøst gallapremiere på tegnefilm, for jeg føler mig som et lille barn igen! Man bliver rigtig forkælet hehe… Og det bedste ved det hele er, at jeg elsker tegnefilm. Jeg har en svaghed for Disney film og generelt bare animationfilm, og jeg kan finde på at se tegnefilm på en søndag.

Animationfilmen ‘Storkene‘ er seriøst fremragende, og dens storytelling er GOD, for der er mange morsomme scener, og selv de voksne grinte højlydt i salen. Jeg grinte højt, for de karakterer er virkelig sjove. De forskellige karakterer er morsomme og cute! Den film er så flot lavet og enhver kan se den, hvis man er til animationfilm. Kan man lide animationfilm som The Simpsons, Ice Age, Toy Story etc., vil man også kunne lide den her… Her er få udvalgte billeder fra gallapremieren:

(Se traileren nederst i indlægget. Den er god! Trust me! ‘Storkene’ har først premiere i alle biograferne d. 6. oktober 2016. Jeg lover Jer den er underholdende og mega GOD! Book din billet: HER)

image

image

image

Jeg har lyst til at se den igen! Jeg inviterede min kusine, Erika Stanley, som også arbejder som fotograf og hendes mand og cute baby søn med. Vi hyggede os for vildt og vi var alle sammen vilde med filmen. A good movie!

Se de to trailer på ‘Storkene’:

Kort om filmen ‘Storkene’:

Alle véd, at det er Storkene der kommer flyvende med babyerne… – eller det plejede de i hvert fald at gøre, men nu leverer de bare pakker for en global internetbutik. Junior, der er firmaets absolutte top stork, står over for en forfremmelse, da han ved et uheld kommer til at aktivere babymix-maskinen og producerer en yndig, sød – og helt, aldeles uautoriseret – lille baby pige. Da han er desperat for at levere den lille pakke af rendyrket ballade – inden hans chef finder ud af, hvad der er sket – kaster Junior og hans bedste ven, Tulip – der er det eneste menneske på Storkebjerget – sig ud i et vildt race, for at lave deres første babyaflevering nogen sinde. Det bliver en hæsblæsende rejse, der ikke alene kan bringe lykke til mere end én lille menneskefamilie, men måske også genindføre storkenes sande mission i verden… – Det fantastiske animerede eventyr, Storkene, kommer selvfølgelig med dansk tale, men har originale stemmer af Andy Samberg (Det regner med frikadeller, Hotel Transylvania), Kelsey Grammer (Toy Story 2, The Simpsons), Katie Crown (tv-serien Clarence), Keegan-Michael Key, Jordan Peele (tv-serien Key & Peele) og Danny Trejo (The Book of Life). Filmen er instrueret af Nicholas Stoller (Neighbors og BAFTA nomineret for Muppets Most Wanted), samt Doug Sweetland (ledende tegner på Cars og Oscar® nomineret instruktør af kortfilmen Presto).

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Øver på mit manus! Call me an actor!