SY LEE: Sex med mig i en komedieserie!

VIDEO: Fuld dækkende foundation rutine (prisvenlige produkter)

fuld-daekning-cover

Hey Honeybees! Her er en video, som I har efterspurgt på mit #Snapchat: SyLeeStarlight, efter jeg lagde en kort video af en af tidligere beauty YouTube videoer. Her er en meget nem makeup tutorial til nybegyndere, der vil have full covrage makeup look med prisvenlige produkter. Denne video er til Jer, der ikke vil bruge en formue på makeup produkter og det skal være nemt og ligestil. Som jeg siger i videoen, så er dette makeup look et full coverage makeup look, dvs. fuld dækkende foundation rutine, så makeuppen er tung og det er noget, som jeg vil gå med til events eller arrangementer, hvor jeg ved, der vil blive taget mange billeder, da kameraet halverer makeuppen på billederne. Produkterne, som jeg har brugt, beskriver jeg nederst i videoen. Jeg laver video enten hver uge eller hver anden uge, så jeg håber, at I vil abonnere min Beauty YouTube Kanal: Sy Lee (Official) – Klik Her.

Full Coverage Foundation Routine (drugstore):


Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Sex med mig i en komedieserie!