SY LEE: Male Beauty Pageant Dinner!

SY LEE: Jeg er ødelagt efter en stor ulykke! F**kin’ cykelister!

image

Foto: Modeling for a secret shoot last week. Hair done by Line aka. Hang Thanh Ho from hairsalon Dupon & Dupont.

Hey Honeybees! Jeg har det ikke godt! F**kin’ cykelister i København! Jeg er kommet ud for en tragisk ulykke!!! Jeg valgte at bruge min Kildemoes i går, fordi jeg ville have ekstra motion efter en lang arbejdsdag, og det er svært for mig indføre cardio pga. mine lange arbejdsdage, og en f**kin’ cykelist var i tvivl om, han skulle lige ud eller dreje, men i stedet for at give “håndtegn” som man burde gøre, og drejede han i sidste øjeblik og kørte sit forhjul ind i mig og jeg væltede af cyklen med et brag! Jeg røg af cyklen big time!!! Ikke nok med det, så GLED jeg langs hen over asfalten (jeg gled og gled,  fordi der var vådt og og iskoldt!) og i det jeg ville redde mit FJÆS, har jeg nu de største skrammere, blå mærker, DYBE ÅBNE SÅR på hænderne, albuerne og mine ben! Jeg er helt ødelagt!!! Mit fjæs blev reddet, MEN ikke kroppen!!! Mange cykelister stod bare på og kiggede ig cyklede videre! Ingen hjalp! Jeg forblødte på begge mine arme og hænder! Det dryppede! Bogstaveligt! Jeg opdagede mine ben først, da jeg kom hjem! Jeg er øm over det hele!

Min agent forventer jeg kommer som “perfekt” model i næste uge i udlandet!!! Perfekt timing! Jeg er så ked af det, men livet går videre! Jeg har lært en ting, at de Københavnske cykelister kan ikke finde ud af at cykle. Jeg generaliserer ikke! Men flertallet kan ikke cykle herover! Det er derfor, der altid er ulykker med med cykelister i Kbh! Det giger mening nu! Jeg ser ALTID en cykelist er kommet til skade! Jeg er oprindelig fra Fyn og her cykler vi og giver god tid til at give håndtegn, og vi nyder en cykeltur i stedet for at stresse afsted som galninger! Vær fred med at du har travlt, MEN håndtegn tak!!! Det er som om, at cykelister glemmer, at de er de mest udsatte i trafikken, og derfor er det yderst vigtigt at være varsomme! Jeg tror, at jeg snupper bilen igen og cykler kun på FYN! Lesson LEARNED!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Male Beauty Pageant Dinner!