SY LEE: Twerk Lessons! Burn calories by twerking!

VIDEO: The Body Shop – Superfood Face Masks ❤️

Untitled

Hey Honeybees! Går du også meget op i din hud som mig? Jeg elsker at pleje min hud, og jeg går meget op i, at den skal være sund og flot! I ved jo, at jeg er et ekstremt beauty- og fitnessfreak, og jeg går utrolig meget op i makeup- og skønhedsprodukter, der virker godt for min hud, da jeg har lidt af ekstrem slem akne førhen (Læs her). Det er derfor, jeg går meget op i, hvad jeg propper i mit ansigt, og det skal helst være de bedste, naturlige og skånsomme hudpleje produkter som muligt. Der er ikke noget bedre end at pleje sig selv med naturlige produkter, der virker og resultater kan ses!

The Body Shop har lige lanceret deres 5 nye superfood ansigtsmasker, som jeg har introduceret for Jer før: HER. Disse 5 superfood ansigtsmasker er lavet af 100% vegetariske ingredienser. Jeg vil nu demonstrere for Jer, hvordan jeg har brugt mine masker i en video (nederst i indlægget). Man kan nemlig kombinere dem sammen, og dermed opnår man en lækker ansigtsbehandling derhjemme. Med disse 5 super food ansigtsmasker bliver du en sand mester i multi-masking. Jeg forklarer også i videoen, hvad de enkelte ansigtsmasker kan gøre for din hud, og I kan se i videoen, hvordan de hver især ser ud inden i og få en ide om, hvordan de føles. På billedet oven over kan I se to måder at give sig selv en ansigtsbehandling på.

Se min YouTube video her:

Den fornyende og genopladende behandling:

  • Til træt, stresset hud, som har mistet sin kraft og glød. Virketid 5-10 minutter.

Produkter: Amazonian Acai Energising Radiance Mask (påfør på din pande og næse), Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask (på kinder), British Rose Fresh Plumping Mask (på hagen).

Den fugtgivende og styrkende behandling:

  • Til udkørt, tørstig hud, som har brug for at blive frisket op. Virketid 5-10 minutter.

Produkter: Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask (på panden og næsen), British Rose Plumping Mask (på kinderne), Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask (på hagen).

Jeg har selv givet mig den sidstenævnte behandling – den fugtgivende og styrkende behandling på billedet. Min hud føles så overdrevet lækker og jeg føler mig fornyet igen. Min hud får en sund udstråling og den føles silkeblød og glat.

The Body Shop har lavet nogle af de bedste ansigtsmasker på markedet til 150,- pr. stk. I am in love with all 5:

DSC08095 DSC08087 DSC07527 DSC08079 DSC08086

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Twerk Lessons! Burn calories by twerking!