SY LEE: 3 for 2 MYPROTEIN Sportswear + 15% discount code!

VIDEO: My self tanning routine + Protection! Gyldenbrun året rundt!

brun cats

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har haft en skøn weekend og en dejlig søndag aften. Så har jeg endnu en ny YouTube video til Jer på min beauty YouTube kanal: Sy Lee (Official). Jeg undskylder for kvaliteten, da jeg har brugt en iPhone, for mit videokamera gik død!* Jeg var i tvivl, om jeg skulle upload denne video her, men det er nogle produkter, som jeg bruger året rundt for at få en flot brun farve samt beskytter mig mod UV-stråler om det er sommer eller vinter. Jeg undgår sol i ansigtet. Disse tips virker på mig, og jeg vil ikke anbefale enhver at bruge body oil til solbadning. Jeg kan tåle det, og det ikke er alle der kan! Altid beskyt Jer mod UV-stråler og brug altid noget med solfaktor i! Håber I kan bruge denne video til noget. Alt dette virker for mig, men måske også for dig :)


Husk! Like & Subscribe min beauty YouTube kanal her – KLIK HER.


 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: 3 for 2 MYPROTEIN Sportswear + 15% discount code!