SY LEE: Shaver & Sons Barberblade til mænd & kvinder! Topkvalitet! De er så gode!

VIDEO: Gallapremiere på ‘The Magnificent 7’ | A Must-See Western Movie!

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har en skøn fredag aften! I går stod den lige på en mega lang arbejdsdag og familie tam tam, og jeg kom så sent hjem, at jeg var bombet til at blogge! Det samme var i forgårs, hvor jeg kom virkelig sent hjem cirka kl. 01.45 fra gallapremieren på den nye western/country film ‘The Magnificent 7‘ i IMAX i Fisketorvet, hvor der vrimlede med danske kendisser som skuespiller, TV-værter, sportsstjerner etc. Nu er jeg tit med til denne slags gallapremiere, og jeg ser kendisser ret ofte, at det er helt normalt for mig, men der var bestemt en person, som jeg blev glad for at se – nemlig Adam Duvå Hall, for jeg har en special relation til ham. Han var jo nemlig værten i TV-programmet ‘Fristet’, som jeg var med i tilbage i 2011, hvor jeg gennemgik en masse personlige sager på åben skærm foran hele DK. Så jeg bliver altid glad og rørt på samme tid hver gang jeg støder i ham, for han vækker mange gamle følelser frem hos mig – en skøn mand.

Udover det var en fantastisk gallapremiere som altid, blev der sørget for lækkerier fra Taffel, alkohol og læskedrik til ganen, var det en yderst underholdende og fed western film! Normalt er jeg ikke til western movies, MEN denne nye western film ‘The Magnificent 7‘ er herrefed! Den er fuld af spænding og action og den har en fed handling og mission! Jeg har en kæmpe fan af hollywoodstjernen Denzel Washington og Ethan Hawke, og deres roller er fremragende! Der er virkelig kun gode skuespillere med i denne film. De 7 seje cowboys er så seje og de repræsenterer noget forskelligt, MEN de har hjertet på rette sted. Det er en fed film for drenge, MEN piger kan også se den, for der er lækre godter til Jer og charmerende cowboys. Filmen er ikke kun spændende, men den har sjove øjeblikke, hvor man griner af de forskellige karakterer. Jeg vil ikke fortælle så om den, men I kan få et kort resumé nederst i indlægget. Jeg er som sagt normalt ikke til cowboy film, men jeg er helt vild med den her! Jeg kan varmt anbefale den nye western/cowboy film, The Magnificent 7, til alle derude. Her er få stemningsbilleder fra gallapremieren fra mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) og HUSK at tjekke traileren ud, som jeg har vedhæftet nederst i indlægget:

image

Jeg gennemgår noget meget personligt for tiden, og jeg har nævnt det kort, at jeg har en depression for tiden. Det vil jeg gerne åbne op for et tidspunkt. Som jeg skrev på min instagram og facebook, så kan alt virke perfekt udadtil, men det er det ikke altid. Jeg tog min veninde Stefanie med som min +1 og hun var også vild med filmen.

Mit makeup look afspejler mit humør for tiden, så det skulle være lidt goth inspireret. I kan få makeup looket med tutorial i næste uge.

image image image

Dette makeup look lavede jeg meget hurtigt og det er et nemt look. Jeg deler mine makeup produkter i næste uge, hvad jeg har brugt på dette look. Håber I synes om det. Jeg er nemlig ret vild med det, og det er nogle lækre produkter, som jeg har anskaffet mig bl.a. fra USA:

Se traileren på ‘The Magnificent 7’:


Filmen har premiere dagen efter gallapremieren, og det er d. 22. september, dvs. alle kan tage ind og se den nu!

Bestil billetter til The Magnificent 7 – KLIK HER.


Et resumé af The Magnificent 7:

Den søvnige by Rose Creek bliver holdt i et jerngreb af slynglen Bartholomew Bogue, og de desperate indbyggere beslutter derfor – under ledelse af Emma Cullen (Halley Bennett) – at hyre beskyttelse. Hjælpen er en broget flok og består af Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) og Red Harvest (Martin Sensmeier) – syv lovløse dusørjægere, hasardspillere og lejemordere. Mens de forbereder byen på det endelige opgør, finder de syv lejesoldater dog snart ud af, at de kæmper for meget mere end bare penge…

Instruktør:
Antoine Fuqua

Medvirkende:
Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Peter Sarsgaard, Vincent D’Onofrio, Byung-hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, Haley Bennett, Matt Bomer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Shaver & Sons Barberblade til mænd & kvinder! Topkvalitet! De er så gode!