VIDEO: The Body Shop - Superfood Face Masks ❤️

VIDEO: Gallapremiere på ‘Bridget Jones’s Baby’ ❤️

image

Hey Honeybees! Omg, jeg griner stadig over den nye film ‘Bridget Jones’s Baby, som jeg så til gallapremieren i Imperial Bio (en af mine yndlings biograf i KBH – et kæmpe screen, which I love når jeg endelig skal i bio!), og jeg har allerede lyst til at se den film igen i dag, hvis det skulle være! Seriøst Guys, 3’eren er så god og det er underholdning på højt plan! Hele salen grinede utallige gange. og jeg skreg bogstaveligt flere gange! Stakkels min veninde, Patricia Louise, som var min + 1 og date for den aften. Om man har set de tidligere Bridget Jones film eller ej, SKAL man se den nye – Bridget Jones’s Baby, for jeg tror, at en del af Jer derude vil elske den om man er fyr eller pige! Gallapremieren var packed med kendisser, og den flotte røde løber blev udskiftet med en lilla en, som jeg var så vild med! My fav color! Udover den suveræne og underholdende film, blev der serveret lækre tapas mad og lækre cocktails bl.a. fra Baileys og Smirnoff inden filmstart, og os publikum blev også underholdt med en del lodtræninger om fede præmier i salen, og vi alle fik lækre goodiebags fra Magasin, som indeholdt Kiehl’s skønhedsprodukter, Femina Magasin, Athon Berg nye lakrids chokolade, Proper Corn og Little Bars Eat Natural. Tusind tak for en fantastisk gallapremiere, for jeg nød filmen big time!

Er man fan af Bridget Jones filmene, vil man elske den nye med hende. Den skønne, fjollede og unikke Bridget skal have et barn og hun ved ikke, hvem faderen er. Hun er nu 43 år gammel og er trist over, hun stadig er single, MEN så sker der det uventede… Hun møder en ny fyr…. Og det er skuespilleren, Patrick Demsey, der blæser hende omkuld, MEN hans rolle som Jack blæste også mig OMKULD! Jeg er dybt fascineret over hans rolle og den person han er overfor hende… Girls, I vil smelte… Har I set Patrick Demsey som “McDreamy”, så ved I, hvad jeg taler om! McDreamy did it again………. Uden at afsløre for mange detaljer fra filmen, fordi jeg synes, at I skal se den selv, så kan jeg love for, at I får grinet så meget til filmen! Det er en must-see movie i år! Her er nogle billeder, som jeg tog i løbet af gallapremieren. Resten af billederne + videoklip fra gallapremieren kan ses i min video (nederst i indlægget) fra mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – KLIK HER).


Bridget Jones’s Baby har først premiere d. 15. september i  biograferne. Book allerede din billet nu – KLIK HER.


image image image

image

#Snapchat – MyStory: Gallapremiere på Bridget Jones’s Baby:

image

Se trailer på Bridget Jones’s Baby her:

Kort om filmen:
I filmen ‘Bridget Jones’ Baby’ (Bridget Jones 3) er Bridget og Marks happily ever after ikke gået helt som planlagt, men det skal ikke stoppe Londons førende singleton for at nyde livet i fulde drag. Men bedst som Bridget har besluttet sig for at fokusere på sin karriere, møder hun den flotte og karismatiske amerikaner Jack. Deres vilde romance udvikler sig dog ikke helt som forventet, da Bridget opdager, at hun er gravid. Og så bliver trekantsdramaet endnu mere kantet, for hun ved nemlig ikke, om det er Jack eller Mark, der er faren til barnet.

‘Bridget Jones’ Baby’ er den tredje film om Bridget Jones, og komedien foregår 12 år efter det seneste kapitel af historien, På randen af fornuft. Den byder på gensyn med mange af filmseriens mindeværdige karakterer, inklusiv Bridgets skæve forældrepar og vennerne Shazza, Tom og Jude.

Dette er dog den første film i serien uden Hugh Grant som Mark Darcys romantiske rival Daniel Cleaver. Grant takkede nej til at medvirke i ‘Baby’, da han ikke var tilfreds med det daværende manuskript. Men så fløj filmholdet Patrick ‘McDreamy’ Dempsey ind fra USA for at sikre, at charmeniveauet fortsat var helt i top. Bridget Jones-filmene er løst baseret på Helen Fieldings bogserie af samme navn. Det tredje bind, ‘Vild med ham’, udkom i 2013.

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: The Body Shop - Superfood Face Masks ❤️