VIDEO: Gallapremiere på 'Bridget Jones's Baby' ❤️

SY LEE: Where I like to party hard… #PartyAnimals

image

Hey Honeybees! Jeg håber, at I nyder Jeres weekend i fulde drag, for det gør jeg sandelig! Livet er kort, og det skal nydes på forskellige måder! Flere weekender i streg har jeg festet med de lækreste selskaber og fået masser af god mad. Når man arbejder full time som mig som personlig træner og kostvejleder, har man nogle gange brug for at ses med vennerne/veninderne og slå sig løs. Jeg elsker jo at danse, og jeg kan danse all night long! Alkohol siger mig ikke noget, så man ser mig danse all night long haha… Den her weekend har jeg brug for hjemmehygge og lave god mad og se masser af film. Hjemmehygge er også så dejlig! I går var jeg lidt ude, men jeg tog tidlig hjem. Næste uge står den 100% på party! Yes I love to party! Ja, jeg elsker at træne og party haha… Perfect combo!

Omg jeg elsker også party bus! Copenhagen Partybus gav os en fed tur og vi endte på Chateau Motel, som er Sunday’s nye natklub, hvor jeg har festet en del gange nu. Ellers elsker jeg også at feste på Arch og Bisou. Bisou er selve den nye Sunday club hvis I er i tvivl. Jeg har festet så meget på Arch, at det var på tide med nye steder, og Sunday’s to nye natklubber er fabulous! Jeg er holdt pause med HIVE nightclub og jeg er træt af Arch, så lige nu fester jeg meget på Sunday’s natklubber, som jeg kan varmt anbefale – god stemning og god musik!

Jeg har som regel cheat day om weekenden, og jeg spiser ret ofte på Chun Bo, som I kan se nederst i indlægget. Jeg elsker deres asiatiske buffet med sushi og over 60 forskellige retter og is- og salatbar! Yummy! Den restaurant er en af mine favoritter! Jeg har nævnt den så mange gange haha… I eat here way too much… Jeg kan seriøst aldrig få fat af deres mad. Det må være fordi jeg er asiat, og jeg skal have min asiatisk mad haha… Det er så her, hvor jeg elsker at få asiatisk og autentisk mad.

I aften står på hjemmehygge, som I kan følge med mig #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – KLIK HER.) Her er nogle få billeder fra mit snap! I må have en skøn aften! OMG I do not know what to wear tonight… Selvom det er hjemmehygge, har jeg tøjkrise…

image

image
image

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: Gallapremiere på 'Bridget Jones's Baby' ❤️