SY LEE: 2 days left! 3 for 2 MYPROTEIN Sportswear + 15% discount code!

SY LEE: Øver på mit manus! Call me an actor!

image

Hey Honeybees! Til Jer, der følger på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), har I nok opdaget, at jeg har øvet på mine replikker. I har også opdaget, at jeg har nævnt, at jeg har depression for tiden og derfor foretager jeg mig en masse ting. Det er min måde at håndtere det nu frem for at lukke mig inden for fire vægge. Jeg blev spurgt, om jeg vil medvirke i en comedy-serie, og efter jeg læste manuskriptet, tænkte jeg straks; den lille rolle klarer jeg da lige. Det vil være sjovt at afprøve noget nyt og leve sig ind i en rolle. Jeg kan ikke afsløre så meget om serien, men jeg deler alt med Jer, når alt er færdigt.

Nu kigger jeg på mine replikker og jeg griner lidt og tænker lidt, hvad fanden har jeg takket ja til! Det er bare en lille rolle, men en mærkelig og special rolle.  Vi skyder allerede i morgen og det vil tage en lang dag! Jeg får travlt i morgen. Mine forældre er her stadig. Jeg skal også til røde løber event i morgen, men mine forældre vil ikke med. Det blogger jeg alt om i morgen! Jeg vil lige øve på mine replikker, fordi de skal siges på nogle bestemte måder med bestemte følelser. Snart kan I kalde for skuespiller og jeg kan tilføje skuespiller på mit CV hehe… Jeg er spændt. God aften alle sammen!

image

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: 2 days left! 3 for 2 MYPROTEIN Sportswear + 15% discount code!