SY LEE: Forandring fryder...

SY LEE: My new hair has a life of its own…

image

Hey Honeybees! Jeg håber, at I nyder søndagen, selvom vi har møg vejr i dag. Jeg blev jo klippet af min skønne veninde i torsdag, som har været min tidligere frisør i over 4 år, Thanh Hang Ho i frisørsalon, Dupont & Duponti Taastrup. Hun skulle rejse verdenen rundt og jeg måtte undvære hende i et helt år! Thanh Hang Ho er en af de få frisører DK, der forstår mit hår og mine høje krav, og hun ved, hvad jeg forventer og vil have. Seriøst en af de få og bedste frisører, som jeg har haft i mit liv! (Book tid – Klik Her.) Vi fik klippet mig og stylet mig med to forskellige looks til et shoot. Jeg glæder mig til at vise Jer vores photo resultater engang i næste uge. I mellem tiden kan I se mit nuværende look her, hvis jeg bruger ordentllig tid til at style mit hår! Jeg synes, at det er blevet så fint ud, og det gør mig til et helt andet menneske. Det passer til mine ambitioner og min fremtoning bliver også helt anderledes – sofistikeret og elegant. Det er som om mit hår har et liv for sig selv! Selvfølgelig kommer den vilde, skøre og sexy indre jeg frem om weekenden haha… Som I hører megete om senere på bloggen! Nåh, hvad synes I egentlig om mit nye look?

*I hope you guys are enjoying your Sunday even though it is raining. I got a hair cut and I think it turns me into a different person – more sophiaticated and elegant. It suits my new ambitions and goals in life. Of course the wild, crazy and sexy Sy Lee does come out during the weekends. I will update more about my crazy weekend later… Btw what do think about my new look?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Forandring fryder...