SY LEE: MyProtein Sports Gear Photoshoot!

SY LEE: En sejr til mig selv… Hvem ler af hvem i dag… In your face!


MYPROTEIN Loosefit Undertrøje, Blå: HER | MYPROTEIN Men’s Panelled Slimfit Sweatpants med zip – Charcoal: HER – 3 for 2 på træningstøj | Brug koden 3FOR2SEP – NB! 

Få yderligere 15% rabat oveni med min rabatkode: SYLEEVEN (giver 15% på siden). Spar op til 50% på vores 50 mest populære produkter lige NU på www.myprotein.dk i 24 timer.

Goodmorning Honeybees! Jeg står tidlig op her med den bedste følelse i maven… Som jeg delte på mine sociale medier i går, kunne I se, at jeg er stolt over at kunne bære sådan et fedt brand og skyde modelbilleder i et af mine yndlingsbrand.

Hvem ler af hvem i dag… Til Jer, der grinte af mig og prøvede at mobbe mig ud af skolen, at jeg skiftede skole 3 gange, fordi jeg lignede en pige eller I mente jeg lignede en bøsse og sagde, at jeg var en nobody. Jeg er en meget stolt mand i dag og står med oprejst pande. Jeg er en af de få reality-personer, der har skiftet og kan skifte image, fordi jeg har mere at tilbyde end at lave reality (bevidst takket nej til reality i mange år). Jeg ser heller ikke mig selv som reality i de sidste to år eller mere. Jeg går fra at være en førhenværende reality-personlighed/entertainer og udgivet egne sange/musikvideoer, holdt en succesfuld release party, haft club tour landet rundt hver weekend i træk i tre mdr. (Over 10 gigs på en sommer, jeg var min egen manager – jeg var træt af at blive snydt af “forretningsfolk” gennem tiden), optrådt foran 10.000 mennesker på KBH Rådhusplads (ikke dårligt for en ikke-sanger at klare ærterne selv) til at være en titelholder i en prestigefyldt internationale skønhedskonkurrence og vundet priser, dommer til adskillelige skønhedskonkurrencer såsom Miss Universe DK og været fitness atlet to gange samt har uddannet mig som landskabsarkitekt, personlig træner og kostvejleder i mellemtiden og i dag er en ret fin blogger, som har fået flot placering i DK (top 33 ifølge tal fra ’15), og i dag synes jeg selv, at jeg er en stærk fitnessmodel for et af mine yndlingsfitness brand MyProtein!!! Myprotein er et brand, der er så maskulint og elsket af mange bodybuilder og top atleter.

Jeg har aldrig troet, at jeg vil nå hertil… Normalt skal man ikke prale, MEN det er OK AT VÆRE STOLT i ny og næ og give sig selv et skulderklap…

Det føles som en lækker sejr til mig selv. Selvfølgelig har jeg ikke behov for at retfærdiggøre noget overfor nogen eller mig selv. Jeg er den som jeg er og på grund af, at jeg er den person som jeg er, står jeg her i dag. MEN jeg må ærlig indrømme, at det føles skønt at kunne sige til de fyre, der har mobbet mig, slået mig eller spyttet på mig, fordi de mener, at jeg ikke burde eksistere på denne jord, fordi de mener jeg er fimset/bøsset… Jeg har kun en ting at sige:

In your face!

Normalt hader jeg denne form for statusser/indlæg, MEN det var lige en sejr til de negative mennesker, der ikke ville mig det bedste i livet… Jeg har aldrig troet, at jeg vil stå så skarpt til at repræsentere så et stort og stærkt brand, som jeg ser så meget op til… Et brand, som jeg ved, mange fyre elsker og fan af, og de fyre som har syntes, at jeg er for tøset og fimset, ja jeg er ikke så tøset mere, siden jeg repræsenterer sådan et brand…

Hvem ler nu… Mens DU/I er i chok og måske får din MyProtein Shaker galt i halsen, er jeg så sød, at jeg tilbyder dig/I min rabatkode, fordi jeg har overskud I MIT LIV… Jeg tror altid på god energi og god karma. –

Få yderligere 15% rabat udover de 50% rabat med min rabatkode: SYLEEVEN (giver 15% på siden). Spar op til 50% på vores 50 mest populære produkter lige NU på www.myprotein.dk i 24 timer.

 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: MyProtein Sports Gear Photoshoot!