SY LEE: My new hair has a life of its own...

SY LEE: Dance & Twerk Lessons tonight…

image

Hey Honeybees! I aften skal jeg til twerk/danse undervisning i Kulturhuset hos danseren, Mariah, hvor hun giver gratis undervisning til alle i den her uge – kun den her uge er gratis og man skal tilmelde sig på forhånd (Klik Her). Jeg ser frem til svedige timer hos hende. Man forbrænder ca. 600 kcal på 1 time og 15 min. hos hende. Jeg elsker at danse og jeg er også fandens god til at twerke, men det kan være jeg lærer flere tricks! Det bliver sjovt! God aften alle sammen!

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: My new hair has a life of its own...