SY LEE: Se lige min mor i bandage kjole fra 'Forever Majestic' - Bandage Kjoler

SY LEE: 3 for 2 MYPROTEIN Sportswear + 15% discount code!


MYPROTEIN Longline Stringer Vest Charcoal: HER | MYPROTEIN Loosefit Undertrøje, Blå: HER | MYPROTEIN Men’s Panelled Slimfit Sweatpants med zip – Charcoal: HER

3 for 2 på træningstøj | Brug koden 3FOR2SEP – NB! 

Få yderligere 15% rabat oveni med min rabatkode: SYLEEVEN (giver 15% på siden). Spar op til 50% på vores 50 mest populære produkter lige NU på www.myprotein.dk i 24 timer.

Guys, don’t miss this! Only in September! Måneden ud er der 3 for 2 på udvalgte sportstøj hos MyProtein både for kvinder og mænd. Blandt andet det som jeg har på billederne og meget meget mere. Deres sportstøj er i lækker kvalitet og pasformen er perfekt. De er lavet er lækre materialer, som jeg får utrolig meget op i og alt er åndbart og let at have på til træning eller bare som afslappet fritidstøj.

For at få 3 for 2 skal man anvende koden: “3FOR2SEP” og koden kan kombineres med min rabatkode: “SYLEEVEN” og få 15% rabat yderligere! Det er et kup, som jeg synes, at man ikke skal gå glip af.

Det vil jeg blot lige fortælle Jer, at 3 for 2 tilbuddet gælder kun resten af september. Håber I nyder det smukke vejr, som vi har i dag!

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Se lige min mor i bandage kjole fra 'Forever Majestic' - Bandage Kjoler