SY LEE: 'Get Your Glow On' - GOODIEBOX

SY LEE: 2 days left! 3 for 2 MYPROTEIN Sportswear + 15% discount code!

Sy.lee_008

Sy.lee_009


 MYPROTEIN LANGÆRMET MOBILITETSTOP TIL MÆND – BLÅ: HERMYPROTEIN TAG SHORTS TIL MÆND – GRÅ: HER

3 for 2 på træningstøj | Brug koden 3FOR2SEP – NB! Slutter om 2 dage!

Få yderligere 15% rabat oveni med min rabatkode: SYLEEVEN (giver 15% på siden). Spar op til 70% på sensommer udsalg lige NU på www.myprotein.dk i 48 timer. Sports gear + kosttilskud etc.

Hey Guys, don’t miss this out! 2 days left! Only in September! Måneden ud er der 3 for 2 på udvalgte sportstøj hos MyProtein både for kvinder og mænd. Blandt andet det som jeg har på billederne og meget meget mere. Deres sportstøj er i lækker kvalitet og pasformen er perfekt. De er lavet er lækre materialer, som jeg får utrolig meget op i og alt er åndbart og let at have på til træning eller bare som afslappet fritidstøj:

  • Svedtransporterende
  • Letvægtsmateriale
  • Flatlock sømme med lav gnidning

For at få 3 for 2 skal man anvende koden: “3FOR2SEP” og koden kan kombineres med min rabatkode: “SYLEEVEN” og få 15% rabat yderligere! Det er et kup, som jeg synes, at man ikke skal gå glip af.

Det vil jeg blot lige fortælle Jer, at 3 for 2 tilbuddet gælder kun i 2 dage endnu. De fleste drenge og piger elsker deres sportøj, fordi det er i så lækker kvalitet og pasformen er top nice. Håber I har en skøn dag alle sammen! Jeg har mine forældre på besøg, så der er ret crowded og meget at se til hjem hos mig lige nu.  Se mine andre sports gear fra MYPROTEIN: HER!
Sy.lee_002 Sy.lee_011


MYPROTEIN Longline Stringer Vest Charcoal: HER | MYPROTEIN Loosefit Undertrøje, Blå: HER | MYPROTEIN Men’s Panelled Slimfit Sweatpants med zip – Charcoal: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: 'Get Your Glow On' - GOODIEBOX